Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok az egészségügyben...

Mit szóltok az egészségügyben a béremeléshez?

Figyelt kérdés

Szerintetek a nem egészségügyi végzettséggel dolgozó, de egészségügyben dolgozó embereket is érinti a fizetés?

Pl. adminisztrátor, takarító, beteghordó stb.

Kivéve persze a diplomásokra gondolok, mert az egyértelműen mondták, hogy őket igen.

2012. márc. 27. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fideszes aktivista, de ha én azt mondom a munkahelyemen, hogy 20%-os emelést kérek, jobb esetben csak kiröhögnek, rosszabb esetben még aznap elzavarnak a francba.

Az egészségügyet rendbe kell tenni, ez világos, ezzel nem is akarok vitatkozni, de aki egy emelést "némító pénznek" hív, azzal valami nagyon nincs rendben.

2012. márc. 27. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:

ha én fizetésemelést kérnék a melóhelyemen és kiszúrnám a szememet piti összegekkel, akkor lépnék, mivel lenne más aki megfizet, van rám kereslet. Arról senki sem tehet, közülünk, vagy az orvosok közül, hogy te nem vagy annyira keresett ember, hogy kirúgnának pikk-pakk. Látom ez kicsit irigység részedről.

Én két oldalról nézem a dolgokat. Megértem a "ha külföldre megy akkor fizesse vissza a diplomáját" követelőket és az orvos oldalát is, hogy nincs megbecsülve.

És én is azt mondanám, hogy bocs, ez van, tudtátok, hogy mi vár rátok, stb, ha nem lenne pénz az államban. Viszont az a nagy vicc, hogy van pénz, csak a haveroknak megy meg gyökérségekre. Nah ekkor az én fejem is forrongana, hogy nem kapok rendes fizut, de fölösleges dolgokra van zseton.

2012. márc. 27. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére többet keresek, mint az orvosok, tehát nem vagyok rájuk irigy (na jó, 20% nekem is jól jönne, de kinek nem), viszont pofátlannak és felháborítónak tartom a reakciót, ha tényleg így van.

A másik oldalról nézve, igen, fejleszteni kell az egészségügyet, de azt már írtam, hogy azzal egyetértek.

2012. márc. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!