Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebböl mi lehet? Bkv.

Ebböl mi lehet? Bkv.

Figyelt kérdés
kaptam egy 2008as buntetest. kértem reszletfizetest eddig fizettem, marciusban nem tudtam befizetni. aprilis 16an kifizetem egyben azt a 15ezret. a nevemen se lakás se semmi.
2012. márc. 25. 17:56
 1/8 cathilina ***** válasza:
Mikor kaptad meg az első levelet arról, hogy pótdíj-hátrálékod van és mikor kezdted el befizetni?
2012. márc. 25. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
még novemberben kaptam a levelet, decemberben kellett az első részletet befizetni.
2012. márc. 25. 19:01
 3/8 cathilina ***** válasza:
Akkor semmi, az első felszólítást egy éven belül ki kell küldeniük. De ha aggódsz, hívd fel őket.
2012. márc. 25. 19:10
 4/8 A kérdező kommentje:
mar felhívtam azondtak h aprilisban mar egy összegben fogjak, követelni tőlem. a marciusit nem tudtam befizetni aprilisban azmondtak nem lehet ugy, hat pedig úgy lessz.
2012. márc. 25. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2008-as büntetés az esetet követően 1 év múlva elévült. Nem kellett volna eddig se fizetni semmit. Utasíts vissza erre hivatkozva minden zaklatást! Ezt követően fizetési meghagyást bocsáthatnak ki, amivel szemben ellentmondást kell benyújtanod, és ekkor perré alakul az ügy. De ha úgy van, ahogy írtad, akkor nem kell félni, mert el fogják veszteni a pert.
2012. márc. 25. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:
ebben teljesen biztos vagy?
2012. márc. 25. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. De ha nem hiszed, írd be a google-ba azt, hogy BKV, pótdíj, elévülés. És akkor látod a kijövő oldalakból, hogy rád vonatkozik-e.
2012. márc. 25. 20:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Köszönöm :)
2012. márc. 25. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!