Állampolgársági kérdésben tudna valaki segíteni?
Hihetetlen, én már minden "illetékes" helyet körbe telefonáltam, és oly mértékű debilitással találkoztam hogy nem kaptam választ a kérdésemre, egyszerűen kijelentették, hogy fogalmuk nincs hogyan van ez.
Röviden:
A spanyol állampolgárságot szeretném felvenni, és oké, ez intéződik, de az a kérdésem, hogy most Unión belül már valóban nincs kettős állampolgárság? Azaz ehhez le kell adnom akkor a magyart? Na pl. ezt se tudták ...
Aztán az amásik része, hogy ha netán meg mégse adják meg a spanyolt, én pedig leadtam a magyart, akkor lehetséges olyan helyzet, hogy nem lesz állampolgárságom ? Csak mert a spanyol kérelemben volt ilyen kategória, hogy "állampolgárság nélküli", de nemtom nálunk van-e ilyen.
Ha valaki otthon vana témában, megköszönném, ha segítene, mert egyszerűen hihetetlen, hogy igazából egzakt választ nem tudnak nekem adni. Hogy is működik ez?
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!