Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért ilyenek a törvények?

Miért ilyenek a törvények?

Figyelt kérdés
Aki embert öl,az akár felfüggesztett börtönnel is megúszhatja ( [link] ),de állatkínzásért már letöltendőt kap (hvg.hu/itthon/20110105_foghaz_allatkinzas_orjonges).Hogy van ez?
2012. márc. 20. 09:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Hét hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélt állatkínzás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Bíróság szerdán egy 43 éves férfit, aki ittas állapotban ledobta lánya kutyáját a harmadikról és fojtogatta fiát. Az ítélet jogerős.

Nem csak állatkínzásért kapta, olvasd végig a szöveget.

2012. márc. 20. 09:27
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, azért a kettő között van különbség, olvasd már végig.

A nő gondatlanságból "gyilkolt", a férfi meg gondolom már évek óta terrorizálta a csaldját, és nem véletlenül fojtogatta a fiát, dobta le a kiskutyát az emeletről.

A második bűneset mérföldekkel durvább!

2012. márc. 20. 09:31
 3/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert rengeteg körülményt kell figyelembe venni, csak a cikkek általában szeretnek kiragadott részleteken lovagolni, amik önmagukban semmit sem jelentenek.

Egyébként meg itt mondjuk még látszik is, hogy összetettebb dologról van szó, mint amit a kérdésedben kiemeltél.

Egyébként meg azért ilyenek a törvények, mert az Országgyűlés ilyeneket hozott.

2012. márc. 20. 09:57
 4/24 A kérdező kommentje:
Azért szvsz egy kettős gylkosság durvább,mégha gondatlanságból is követték el,ráadásul gyerek az áldozat.Azért az utóbbi esettel messze nincs egy súlycsoportban.Egy gyerek élete többet ér egy kutyáénál,csak egyesek ezt fordítva gondolják,és ez a szomorú.
2012. márc. 20. 10:14
 5/24 A kérdező kommentje:
"Kettős" nélkül.
2012. márc. 20. 10:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam személyeskedni, de kérdező, ne csak olvass, érts is! Szövegértés!

Ki írta itt, hogy a kutya élete többet ér, mint a gyermeké?

2012. márc. 20. 10:17
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A pár hanyagságból okozott emberhalált,

az "apuka" meg ha nem csukják le nem csak a kutyát dobja ki az ablakon. Ne keverj már össze egy emberi ostobaságból bekövetkezett balesetet egy direkt okozott testi sértéssel, ahol majdnem megfojtotta a fiát!

2012. márc. 20. 10:22
 8/24 anonim ***** válasza:
76%
Olvastam a kérdést, a cikkeket, akartam írni egy szép, hosszú választ, de aztán megláttam a kérdező kommentjét és rájöttem felesleges bármit magyarázni neki, nem értené meg.
2012. márc. 20. 10:24
 9/24 A kérdező kommentje:
Itt senki sem írta,csak azt mondom,hogy odafent sokan nem így gondolják.
2012. márc. 20. 10:24
 10/24 A kérdező kommentje:
Azért nyugodtan megmagyarázhatnád,persze a személyeskedést mellőzve!
2012. márc. 20. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!