Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kajával a kezembe szálltam...

Nem dávid kérdése:

Kajával a kezembe szálltam fel a buszra leszállíthat a vezető?

Figyelt kérdés
tegnap buli után felszálltam az 1ső buszra. Volt még egy kicsi hamburger a kezembe de azt mondta vezető hogy nem szállhatok fel kajával a kezembe. Mivel volt érvényes bérletet felszálltam aztán mondta hogy kihívja ráma rendőröket. Utána várt egy kicsit és mentünk tovább a busszal. nem is értem mit félti a sz*r 30éves buszt...
2012. márc. 17. 16:44
1 2
 11/12 anonim válasza:

Igazából az a fura, hogy nekem pl mindig fel kell mutatnom a diákomat amikor megyek, de a nyugdíjasoknak (sok nem az!, ismerek egyet-kettőt) nem kell egyáltalán.. :S És simán ingyen utazik, és még nekem kell átadnom a helyemet,amikor tisztességesen megveszem a jegyemet, fizetek azért hogy leülhessek vágülis, különben leüvölti a fejemet hogy ő fáradt és köteles vagyok átadni a helyemet. Őt nem érdekli hogy reggel 8tól este 5ig suliba vagyok és én is lehetek fáradt, lehet migrénem..

Velük se kéne kivételezni!

2012. máj. 15. 15:48
 12/12 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen felesleges ez a szabály ugyanis elteszed és miután felszálltál előveszed és megeszed... De akkor a cumisüveges csecsemőket/kis gyerekeket cukros üdítővel se engedjék fel, ők is simán összeragacsolnak..
2012. máj. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!