Nem dávid kérdése:
Kajával a kezembe szálltam fel a buszra leszállíthat a vezető?
Figyelt kérdés
tegnap buli után felszálltam az 1ső buszra. Volt még egy kicsi hamburger a kezembe de azt mondta vezető hogy nem szállhatok fel kajával a kezembe. Mivel volt érvényes bérletet felszálltam aztán mondta hogy kihívja ráma rendőröket. Utána várt egy kicsit és mentünk tovább a busszal. nem is értem mit félti a sz*r 30éves buszt...2012. márc. 17. 16:44
1/12 anonim válasza:
Leszállíthat, s köteles is megtenni. Ha nem teszi, lehet jóindulat, nemtörődömség. Felelősségre vonhatják érte.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a vezető kicsit túlreagálta a dolgot...
3/12 anonim válasza:
Le. És attól, hogy egy busz 30 éves a szabályok még érvényesek rajta is. Hogy nézne ki, ha a nyugdíjasokra sem vonatkoznának a törvények és ők szabadon gyilkolászhatnának?
4/12 A kérdező kommentje:
de akkor mondjuk aki koszos ruhával száll fel büdösen azt miért nem szállitja le? amúgy meg örüljenek hogy váltok bérletet nem tisztes utasokkal kéne szemétkedni...
2012. márc. 17. 17:25
5/12 A kérdező kommentje:
inkább kötekedés helyett arra kéne koncentrálniuk hogy legyen fütés a buszokon...
2012. márc. 17. 17:26
6/12 anonim válasza:
A legkissebb törvényeket is ugyanúgy be kell tartani, attol, hogy veszed a bérletet, még neked is kötelességed betartani! Gondol el, ha mindenki zabával a kezével menne fel a buszra, úgy nézne ki mint a disznóól.
7/12 anonim válasza:
azzal h megveszed a bérletet elfogadod az utazási feltételeket, amiben benne van h buszon nem zabálunk. ez van, nem neked van igazad. ez olyan mint h köteles vagy felmutatni a diákot ha diákot kérsz, nem pampogsz, h az meg minek. ezek a feltételek és kész.... ha nem tetszik nem kell buszon utanzni... van kocsi, bicikli, stb. a mulrkot utaztam és egy h.lyegyerektöl kérte a soför a diákot amikor jegyet vett. a gyerek meg beszolt h minek ezt állandoan... talán mert fel KELL mutatnia, mint ahogy a nyuggernek a személyit h elmult 65 mert ezzel is probálnak csalni. mellesleg ha jogosulatlannak adnak ki jegyet a buszsofört is megbüntetik, itt pont nemrég volt ebböl egy balhé a helyi volánnál. meg sok paraszt buszsoför a k.rváit ingyen szállitgatja. bár nem tudom, nekem ezt már kiskoromban elmagyarázták a szüleim, meg a pályaudvarokon van kint tájékoztato is a jegypénztáraknál.
8/12 anonim válasza:
nálunk a csöveseket sem engedik fel. a multkor meg egy részeg faszit elévittek mert örjöngött h miért nem szállhat fel. szolj a buszsoförnek. ha meg akadékoskodik szolj be a volánnak ha a pályaudvaron jársz. amugy a soförök közt is épp ugy van paraszt mint utasok közt. ki mit fog ki.
9/12 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha kezembe van a kaja és nem akarok enni??
2012. márc. 17. 18:12
10/12 anonim válasza:
ha bármi olyan van a kezedben ami más utasok "ruházatát beszennyezi, bepiszkítja" már lekoccoltathat. komolyan olvasd el az utazási feltételeket, a szerződés részei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!