A férjem ugy meg vert, hogy a bal középső ujjam eltörött, és utánna megrugott, :eltört 2 bordám. Eddig még nem bántot, de most "elszált". Nagyom bánt, -Ti mit tennétek?
A férjem lányának,én vagyok a gondnoka.Van neki 2 1/2"-éves,-és 2 hónapos kisfia,akiknek én vagyok a gyámja!
Ha itt hagynám a férjem ,akkor a piciket vihetném-e magammal,vagy akkor megszünne a gyámság?
Őszinte véleményt várok:fabatka
Kamukérdés bizony.
Akit bántalmaznak, az a legritkább esetben szokott (és mer) segítéséget kérni, és szinte semmi esélye sincs annak, hogy vadidegeneknek kiteregesse ország-világ elé a baját.
Ha pedig van benne annyi erő, hogy segítséget kérjen, akkor nem ide fog írogatni, hanem egyenest megy a rendőrségre.
Az orvos amúgy is feljelentést tesz, de ha te hagyod ezt csöndben, hogy üsön-vágjon az ember, akkor birka vagy.
A gyerekekkel nem tudom, mi volna; ha őket is veri, akkor biztosan elveszik tőle, de hogy hozzád kerülnének, vagy intézetbe, azt nem tudom.
Azért olvasgatok, mert hasonló helyzetben vagyok. Birka vagyok ezek szerint, de nagyon. MOstanra viszont kinőtt szarvam.
Akit bántalmaznak, az nehezen kér segítséget - én sajnos ez a kategória vagyok.
Foghatom a gyermekeimet és elköltözhetek velük? A bántalmaz, én meg elviszem a gyerekeit?
Ezért jó a házasság, akkor ítélkezik a bíróság, de ha eddig is csak élettársak voltunk.
Gyámügy, gyermekjóléti szolgálat, védőnő? Tudnak segíteni?
Vagy először is menjek, vigyem a gyerekeket és majd utána pereskedjek, veszekedjek az apjukkal.
Csontom még soha nem tört, a folytogatás a specialitása. Így látlelet sincs. MOst fültanuk voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!