Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A férjem ugy meg vert, hogy a...

A férjem ugy meg vert, hogy a bal középső ujjam eltörött, és utánna megrugott, :eltört 2 bordám. Eddig még nem bántot, de most "elszált". Nagyom bánt, -Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A férjem lányának,én vagyok a gondnoka.Van neki 2 1/2"-éves,-és 2 hónapos kisfia,akiknek én vagyok a gyámja!

Ha itt hagynám a férjem ,akkor a piciket vihetném-e magammal,vagy akkor megszünne a gyámság?

Őszinte véleményt várok:fabatka

2012. márc. 17. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kamukérdés bizony.

Akit bántalmaznak, az a legritkább esetben szokott (és mer) segítéséget kérni, és szinte semmi esélye sincs annak, hogy vadidegeneknek kiteregesse ország-világ elé a baját.

Ha pedig van benne annyi erő, hogy segítséget kérjen, akkor nem ide fog írogatni, hanem egyenest megy a rendőrségre.

2012. márc. 17. 20:30
 22/24 anonim ***** válasza:

Az orvos amúgy is feljelentést tesz, de ha te hagyod ezt csöndben, hogy üsön-vágjon az ember, akkor birka vagy.

A gyerekekkel nem tudom, mi volna; ha őket is veri, akkor biztosan elveszik tőle, de hogy hozzád kerülnének, vagy intézetbe, azt nem tudom.

2012. márc. 18. 12:52
 23/24 torii válasza:
fel jelented és amit csinált a kölyköket viheted
2012. jún. 21. 14:34
 24/24 anonim válasza:

Azért olvasgatok, mert hasonló helyzetben vagyok. Birka vagyok ezek szerint, de nagyon. MOstanra viszont kinőtt szarvam.

Akit bántalmaznak, az nehezen kér segítséget - én sajnos ez a kategória vagyok.

Foghatom a gyermekeimet és elköltözhetek velük? A bántalmaz, én meg elviszem a gyerekeit?

Ezért jó a házasság, akkor ítélkezik a bíróság, de ha eddig is csak élettársak voltunk.

Gyámügy, gyermekjóléti szolgálat, védőnő? Tudnak segíteni?

Vagy először is menjek, vigyem a gyerekeket és majd utána pereskedjek, veszekedjek az apjukkal.

Csontom még soha nem tört, a folytogatás a specialitása. Így látlelet sincs. MOst fültanuk voltak.

2013. jan. 25. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!