A férjem ugy meg vert, hogy a bal középső ujjam eltörött, és utánna megrugott, :eltört 2 bordám. Eddig még nem bántot, de most "elszált". Nagyom bánt, -Ti mit tennétek?
A férjem lányának,én vagyok a gondnoka.Van neki 2 1/2"-éves,-és 2 hónapos kisfia,akiknek én vagyok a gyámja!
Ha itt hagynám a férjem ,akkor a piciket vihetném-e magammal,vagy akkor megszünne a gyámság?
Őszinte véleményt várok:fabatka
Csináltass látleletet, jelentsd fel .Ha egy brutális idióta, akkor a gyerekek sem maradhatnak elvileg majd nála.De én a te helyedben menekülnék tőle minél hamarabb.
Velem egyszer próbálkozott pasi.Nem bántott annyira, csak belelökött a fotelbe én meg kiugrottam belőle és úgy képen karmoltam, hogy a szemészeten kötött ki, de megtanulta,hogy nem érdemes rám mancsot emelnie.
Az az öszinteség,hogy nem mertem az orvosnak megmomdani,azt momndtam,hogy a lépcsöröl estem le.
Ez 11.-én tört.-szerintem már ilyemkor nem csinálnak látleletet,:de a röntgen papiron rajt van!fabatka
Meg kellett volna mondanod az orvosnak,mert ő megtette volna a feljelentést.
Csodálom,hogy elhitte a "lépcsőről estem le dumát",de az is lehet,hogy csak nem akart belefolyni...
De ha már lassan egy hete megvert,miért nem léptél eddig?Azóta hogy viselkedik?Milyen a viszonyotok?
Szia!
Válaszoltam privátban!
Szóval a férjed lányának a gyerekeiről van szó?Akiknek te vagy a gyámjuk,vagy a férjednek lányának a gyámja vagy,mert nem mindegy!????????
Ne hulyeskedj mar.
Ha van egy kis eszed otthagyod, mert ilyen esetben IGENIS FOG VALTOZNI A HELYZET, de nem jo iranyba, HANEM EGYRE CSAK ROSSZABB LESZ.
Kamuklérdés, mert ki az a hülye, akit agyon vernek, és utána még kérdezget itt?
Röhejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!