Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önvédelem ezen formáját...

Önvédelem ezen formáját bünteti a törvény?

Figyelt kérdés
Pont az volt a haverok közt a téma, hogy ha mondjuk öten körbeállnak este késekkel, hogy pakoljak ki, és én előveszek egy kést önvédelemből, netán sebzek is vele. Azt büntetik? Az életem és értékeim forognak kockán, így nyilván küzdök érte, de ha bünteti a törvény, lehet jobb lenne leszúratni magam?

2012. márc. 16. 16:13
1 2
 11/17 Napkiraly ***** válasza:
Esélytelen vagy. Ha már körbeálltak véged. Trükközz. Pl vegyél egy régi mobilt és járj azzal (az újat rejtsd el). Legyen egy régi rossz pénztárcád, tegyél bele egy 500ast (a többi pénzedet mondjuk a zoknidba rajtsd.
2012. márc. 16. 21:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Így élni meg nem lehet....
2012. márc. 17. 17:07
 13/17 Napkiraly ***** válasza:

De lehet. Xar világban élünk, tanuld meg a játékszabályokat! Így tették eleink is, túl kell élned. Annak semmi értelme hogy leszúrqatod magad. Ha elmúltál 18 vehetsz legálisan gázriasztót, amibe gumilövedéket tölthetsz (ez a fele már közterületen nem legális). Egy magnum defender pl 25ezer körül van. Betölthetsz 6 gumilövedéket, de neked akkor kell reagálni amikor még 3-4 méternél távolabb vannak. Ekkor kell őket felszólítanod, hogy ne jöjjenek közelebb. Ha túllépik azt a bizonyos vonalat, akkor kell használnod a nálad lévő önvédelmi eszközt (természetesen magánterületen, mint mondtam közterületen gumilövedékest hordani szabálysértés). De jobban jársz ha trükközöl, rossz környéken laksz és kevés esélyed van hogy beviszik őket előzetesbe.

Ha elmúltál 16, gyűjts egy kis pénz és vegyél egy 50 köbcentis motort, akkor gyorsabb vagy náluk.

2012. márc. 17. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Azt majd ellopják a motort. Tudom, hogy ez rossz tanács, de én a helyedben megpattanék onnan. Hol is laksz te egész pontosan?
2012. márc. 17. 19:40
 15/17 Napkiraly ***** válasza:
HA tudja hol tárolni, akkor nem. Útközben meg nehéz lerángatni az embert róla (én biztos nem állnék meg ha valami evolúcióban visszamaradt akármi elém ugrana)
2012. márc. 17. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:
neked nem kéne ilyentől tartani, mert miután voltál akkora barom, hogy már rád szegezett késsel támadó több ember ellen elkezdesz rambózni a magad szalonnázójával, felszeletelnék a hülye fejed szecskává, de tudodmit, aki ekkora barom, hogy meglépi annak nem is baj ha kicsinálják.
2012. márc. 20. 17:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Annak mond, akit a vonaton támadnak be, miközben ül és mit sem sejt. Sem felállni, sem elszambázni nem tud....
2012. márc. 20. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!