Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jár nekem másolat az altatási...

Jár nekem másolat az altatási jegyzőkönyvből? Ha igen hogy, hol kérjem?

Figyelt kérdés
Tavaly császármetszésem volt,műtét közben az anesztes mondta,jól gondoljam meg vállalok-e még egy gyereket.Magas volt a pulzusom,meg állítólag szívritmussal is voltak gondok.De a zárójelentésemben ezekről egy szó sincs.Nem kellett volna ezeket beleírni??Ki szeretném magam vizsgáltatni,na de így semmi papírom nincs.Nem kötelesek nekem adni a jegyzőkönyvből?Hová fordulhatok?
2012. márc. 14. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

én csak azt nem értem,ha tavaly volt a császármetszésed,meg a műtét,hogyhogy csak idén,hónapokkal,de az is lehet,hogy egy teljes egész évvel ezután jutott eszedbe jegyzőkönyvet,jegyzőkönyvi példányt kérni magadnak?

Ennyi idő után szerintem már senki semmire nem kötelezhető...

2012. márc. 14. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
nem haltál bele,a baba is gondolom egészségesen született(neked voltak akkor problémáid,azt írod,de a babáról egy szót se írsz...)
2012. márc. 14. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
December 28-án volt,és eddig nem igazán értem rá saját magammal is foglalkozni.....A gyerek persze,hogy jól van semmi baja egészséges.Viszont ha szeretnénk mégis még egyet akkor csak kéne tudnom, vállalhatom-e?
2012. márc. 14. 09:46
 4/5 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Elmész a körzeti orvosodhoz, kérsz egy beutalót a kardiológiára, kivizsgálnak, megmondják. Ahhoz, hogy kivizsgáltasd magad, nem kell a jegyzőkönyv.
2012. márc. 14. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
A kórháznak minden dokumentumot meg kell őriznie 30 évig. Tehát ha bemész és érdeklődsz, meg kell kapd.
2012. márc. 14. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!