Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A bérkompenzáció kihat a...

A bérkompenzáció kihat a táppénzre valamilyen formában?

Figyelt kérdés

gondolom itt azt, hogy én 2011 dec. végéig 78000.--ra voltam bejelentve, 2012 jan. 1-től viszont 93000.--ra emelte a munkáltatóm az adójóváírás hiánya miatt érvénybe lépő bérkompenzáció miatt.

Na már most én december óta veszélyeztetett terhesként otthon vagyok táppénzen (tartós táppénzen) és a decemberi táppénzem meg jött februárban a januárinak meg most kellene jönnie, akkor kaptam közel 33 ezer Ft-ot ami nagyon kevés :S most hogy több a bejelentett bérem többet fogok kapni egy kicsivel?

köszi a válaszokat és bocs h ilyen hosszúra sikerült :)

2012. márc. 9. 09:36
 1/1 anonim válasza:
Megírnád, hogy a februári táppénzed a bérkompenzációs bruttód alapján kaptad -e meg? Ugyan ilyen cipőben járok. Köszönöm!
2012. júl. 10. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!