Rendőrség mit csinál, ha feljelentek egy ismeretlen számú embert, aki a mai napon 3-szor hívott?
Figyelt kérdés
Törvényileg megbüntethetik, mit csinálnak vele? (Nincs szám, nem tudom vissza hívni)2012. márc. 2. 13:39
1/9 anonim válasza:
semmit,téged meg kiröhögnek.
az illetö meg mondhatja h félretárcsázott blablabla.
2/9 anonim válasza:
engem zaklattak,felhasznaltak a fényképem,telszámom,sms ekröl nem is beszelve,és semmi nem történt.még téged hurcolnak meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben van,akkor egyszerűen csak ki kell nyomni, és nem lehet vele semmit sem csinálni... Nekem a képeimmel meg semmimmel nem élnek vissza, de mivel ismeretlen, ha beleszólok lerakja
2012. márc. 2. 14:16
4/9 anonim válasza:
Esetleg bemehetsz a szolgáltatóhoz, és megkérheted, hogy tiltsák le az arról a számról érkező hívást.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy olyat nem lehet, hogy megkérem, adják meg a számát? Azaz ismeretlen, de nekik benn van minden ilyen információ
2012. márc. 2. 21:32
7/9 A kérdező kommentje:
=/ Köszönöm azért:)
2012. márc. 3. 09:50
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom...akkor a rejtett számról érkező hívásokat. V.hogy biztosan megoldható!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát ha a számot megadnák, meg lehetne fenyegetni
2012. márc. 3. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!