Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Én szeretnék egy bünözös...

Én szeretnék egy bünözös szimulátort készíteni? (lejjeb! )

Figyelt kérdés

De azt mondta az egyik barátom hogy ahhoz engedély kell olyasmit terveztem mint kb. maffiozo.hu emaffia csak több és tartalmasabb és azt is mesélte nekem hogy az egyik rokona kétszer volt sitten és azonos ügyért mert bűnözös szimulátort csínált eröss szadízmussal de én nem olyat akarok meg raszizmus is volt benne kérem elmondanátok nekem hogy ahhoz valamilyen engedély kell vagy simán csínálhatom

a játék amit terveztem Lostmaffia lesz majd a neve

2012. febr. 14. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Hát igen facepalm meg furcsa hogy sehova sem teszel vesszőt se pontot így egybefolyik az egész mondanivalód olyan mintha egy lélegzetre mondanád az egészet de engem nem érdekel amúgy nincs sok értelme.
2012. febr. 14. 17:35
 2/5 doboszoli ***** válasza:
64%
Egyetértek az elsővel...
2012. febr. 14. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mire gondolt az ismerősöd. Létezett néhány rasszista program, ami kapcsán valóban indult eljárás. (Cigányvadászat, koncentrációs tábor szimulátor)

De a virtuális bűncselekményeket még nem bünteti semmi általában.

2012. febr. 14. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy senki sem a kérdésre válaszolt.

Amúgy szerintem nem kell semmilyen engedély, nyugodtan csinálhatsz bűnözős szimulátort. Lásd: kingpin, gta stb.

2012. febr. 18. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezzel a helyesírással képes lennél rá?...
2012. febr. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!