Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy halálra ítéltnek az az...

Rózsahegyi Dorina kérdése:

Ha egy halálra ítéltnek az az utolsó kívánsága hogy szexuális kapcsolatot létesítsen egy nővel azt engedélyeznék neki? (indoklást is köszi)

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 18:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2012. febr. 11. 18:53
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Nincs olyan, hogy "utolsó kívánság"!
2012. febr. 11. 18:59
 3/16 bánomisén ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy a kivégzés előtt éppen ezen járna bárkinek is az agya, de ha mégis, akkor nem, mert a nő nem lenne biztonságban. Egy halálraítéltnek semmi vesztenivalója, bármilyen módon kárt tehet a másikban, vagy túszul ejtheti. Plusz nem etikus kukkolni őket még biztonsági okokból sem, mert a nő nem elítélt, neki vannak jogai.

A másik: Amerika azon államaiban, ahol még van halálos ítélet is csak az utolsó kajájukat választhatják meg az elítéltek, nem általános utolsó kívánság van.

2012. febr. 11. 19:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Előző jól írja, az utolsó vacsora mellé viszont megkapják az utolsó szavak jogát is, vagyis ha van még valami amit a kivégzésük előtt el akarnak mondani azoknak akik ott vannak, azt meghallgatják.
2012. febr. 11. 19:35
 5/16 anonim ***** válasza:
sztem ha bármit kívánhatna akkor azt kívánná h ne ítéljék halálra :D
2012. febr. 11. 19:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Vajon hogyan lehet enni úgy, hogy tudja azt, hogy másnap kivégzik?
2012. febr. 11. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
De amúgy mekkora poén h a kérdezőnek meg válaszolóknak is egyértelmű h csak férfi lehet halálraítélt. :D Amúgy régebben láttam egy texasi statisztikát ott kb. 1000 férfira jutott egy nő szal, annyira nem nagy túlzás, csak mégis. Rasszok szerint 80% afro-amerikai 19% kaukázusi, amiben a spanyol ajkúak is benne vannak, és 1% ázsiai volt. Az utolsó infot azért írtam le, mert azt éreztem, hogy itt mindenki ezt akarta tudni, hát tessék.
2012. febr. 11. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Az "utolsó szavak" terjedelme meg van szabva? Ha egy olyan a rab, aki fejből tudja a Háború és békét és fel szeretné utoljára mondani a művet, akkor megteheti?:D
2012. febr. 11. 21:01
 9/16 bánomisén ***** válasza:

19:51

Nem egyértelmű, a halálraítélt lehet nő is, leszbikus nő. A kérdező meg azt kérdezte, hogy mi van, ha az az utolsó kívánsága az illetőnek, hogy nővel létesíthessen szexuális kapcsolatot, a "férfi" szót le sem írta.

2012. febr. 11. 21:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem engedélyezik, nem feltétlenül teljesítik az utolsó vacsorát sem, sőt Texasban szeptemberben az uccsó vacsora intézményét is megszüntették.
2012. febr. 11. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!