Szerintetek ez így normális?
Figyelt kérdés
Emberölésért 5-15 év kiszabható, Családon belüli erőszaknál a tettest elzárják 72 órára, Stohlt 6 hónapra (holott visszaeső) és az új törvény szerint HA 18 ÉVES GYEREK ELSZÍV EGY FÜVES CIGIT AZ 2-8 ÉVRE ÍTÉLHETŐ? CSAK ÉN ÉRZEM ÚGY, HOGY EZ AZ ORSZÁG NEM NORMÁLIS?2012. febr. 8. 23:07
1/6 anonim válasza:
A Whiskys meg kapott 17-et, az sem normális.
2/6 anonim válasza:
Aki nem bűnözik, nincs mitől tartania. Szerintem ez minden normális országban így van.
3/6 anonim válasza:
Nem csak te érzed így. És hidd el, ha semmit sem követsz el akkor meg még többet baxtatnak.
4/6 anonim válasza:
Szerintem egy 18 éves gyereknek nem kellene füves cigit szívnia, de egy 30 évesnek sem. Ha betartod az "élet szabályait", nem kell mitől félned.
De ettől függetlenül, nem a legigazságosabb a magyar igazságügy.
5/6 anonim válasza:
"És hidd el, ha semmit sem követsz el akkor meg még többet baxtatnak."
Mivan? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy kiváncsi 18 éves gyerek azért, ha kipróbál egy füves cigit (ami ne legyünk álszentek nem nagy cucc, még az alkoholhoz viszonyítva sem), akkor majdnem emberölés tételt kap? Egy apa vagy anya aki rendszeresen veri a családját az meg 72 óra elzárást?
2012. febr. 10. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!