Aki munkanélküli, fizet maga után TB-t?
Hát sajna az adóbevallásból kiderül számukra minden. Ez alapján figyelni is tudják. :((
A legszomorúbb, hogy tényleg "gazdagnak" minősítik az embert, az önkormányzat meg kiröhög, ha ilyen feltételekkel bemész valami segítségért.
Nálunk hasonló a helyzet én gyeden, férjem munkanélküli, az önkormányzat meg röhög, hogy mit akarunk mi, fejenként jut kb 40 ezer, abból vígan meglehet élni. Aha, persze, ha nem kéne számlákat fizetni, meg nem lenne hitel a lakáson. Hozzáteszem mindketten tanult, diplomás emberek vagyunk, akik, remélhetőleg csak átmenetileg, nehéz helyzetbe kerültünk. Néha sajnálom, hogy nem kisebbségnek születtem. De a döglött kutyát nem érdekli, hogy miből adok enni a gyereknek. De ha a 2 házzal arréb lakó roma asszony megjelenik az önkormányzatnál, mindenki majdnem hajbókol előtte és persze mindenki meghallgatja és természetesen segítenek is neki. Hogy van ez?????
Na jól elkanyarodtam, szóval sajna azt a rohadt tb-t fizetni kell, különben ha ne adja ég még kórházba is kerülnél még onnan is jönne a nem kis számla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!