Aki munkanélküli, fizet maga után TB-t?
Azt írja ez a majom apeh-os igazgató, hogy aki munkanélküli, annak 15 napon belül ezt be kell jelenteni.
Ja, és fellebbezhetek, az illeték 5 ezer, tehát annyi, mint a bírság.
Arra azért kíváncsi lennék, vajon hányan fizetnek TB-t, akik az életükben még nem dolgoztak.
jézusom már 6300 lett???? Nekem még 5100-at kellett fizetnem 2011 elején... aztán gyesre mentem és már nem követem.
Én esti iskolában tanultam ezért anyukám fizette. Nem tudtam hogy emiatt bírságolhatnak is...
szerintem menj be az önkormányzatba, tényleg lehet szociális alapon kérvényezni, hogy fizessék helyetted. Ha munkanélküli vagy, akkor meg evidens, hogy nem tudod fizetni.
Mi "gazdagnak" számítunk szerintük, mert a feleségem GYED-en van és 3-an élünk 60 nm-en+van egy 10 éves autónk. Tehát nekünk semmi nem jár, bár az mellékes, hogy a munkámhoz kellett az autó és még reménykedem, hogy lesz melóm, a lakáson meg még 15 évig van 6 milliós hitel...
Ha nem lennének szüleink, már régen elköltözhettünk volna innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!