16 évtöl elvisznek katonának ha nem járok suliba? A többi lent!
10:29
Értem, köszi. Csak azt nem tudom, hogy ha abbahagyják a 16 éves srácok majd a sulit, akkor mi lesz velük, mert munkát nem fognak találni.
"Értem, köszi. Csak azt nem tudom, hogy ha abbahagyják a 16 éves srácok majd a sulit, akkor mi lesz velük, mert munkát nem fognak találni."
A tankötelezettség megszűnése nem azt jelenti, hogy utána nem tanulhat. Nagy vonalakban a sok cigó miatt vitték le 16 évre, mert 18 évesen még 8 osztályt sem járták ki, a tanárokat viszont előszeretettel verték, és nem lehetett kidobni őket.
"Semmi. Szakmával is nehéz munkát találni, anélkül meg szinte lehetetlen. Viszont nem jár utánuk csp. meg adókedvezmény, ezzel is spórol állambácsi."
Családi pótlék nem a tanköteles kor végéig jár, hanem addig, amíg nappalin tanul a gyerek, volt élettársam fia is 22 éves koráig kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!