Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha felkerülök napiszarra az...

Ha felkerülök napiszarra az engedélyem nélkül feljelenthetem a feltöltőt?

Figyelt kérdés

Tudom kicsoda töltené fel a képet és van egy olyan érzésem hogy fel fogok kerülni. Félmeztelen képről van szó, sajnos beleestem abba a hibába, hogy sikerült így lefotózniuk engem.

18/N

2012. febr. 5. 10:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%

"Én vagyok a hibás, tudom. Barátaim mondták többször, figyelmeztettek, hogy rossz úton járok, nem hallgattam rájuk. Ismerem a spanját, ő nagyon rendes, kedves srác. De átkozom a szilveszter éjszakát, a napokat, amikor jártam vele, amikor lefeküdtünk. Átkozom a haverját is, aki felhívott magához, akivel csókolóztam és még magamat is átkozom amiért ilyen hülye vagyok, de nem akarok felkerülni az oldalra! Segítsetek valahogyan, kérlek szépen."

Ezen öt percig röhögtem.

Lefekszel valakivel, akit ennyire ismersz, nem érdekel, ha a barátaid előre figyelmeztetnek, mész a pi.nád után, "szilveszterkor", magyarán se.ggrészegen, és a srác haverjával smárolsz, magyarán megcsalod.

Miért van egy olyan érzésem, hogy egy hazug, fa.széhes, magamutogató kis rib.anc vagy, aki megcsalta a pasiját, és most azt kapja, amit érdemel?!

Éééérdekes. Rólam miért nem készült még véletlenül félmeztelen fénykép, amit kitehetnek?

Így jártál.

2012. febr. 5. 12:11
 22/35 A kérdező kommentje:

Ezen öt percig röhögtem.

Lefekszel valakivel, akit ennyire ismersz, nem érdekel, ha a barátaid előre figyelmeztetnek, mész a pi.nád után, "szilveszterkor", magyarán se.ggrészegen, és a srác haverjával smárolsz, magyarán megcsalod.

Nem csaltam meg a srácot, mivel csak szex és más semmi kapcsolatban voltunk, ami nyitott kapcsolat volt - közösen beszéltük meg.

Miért van egy olyan érzésem, hogy egy hazug, fa.széhes, magamutogató kis rib.anc vagy, aki megcsalta a pasiját, és most azt kapja, amit érdemel?!

Nem csaltam meg.

2012. febr. 5. 12:16
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak egy hazug f***éhes?xD Nem tagadtad..

Ha az is admin aki a képen van veled, akkor nem tudom, hogy tényleg fel fogják rakni vagy sem. Maximum marad a markos legények verzió, akik addig verik amíg le nem veszi.

2012. febr. 5. 12:31
 24/35 anonim ***** válasza:

De mégis honnan veszed, hogy ő admin? Csak mert azt mondta?

Szerintem egyikük sem olyan hülye, hogy ezt hangoztassa, mert túl sokan akarják kicsinálni őket. Főleg a rajkók.

2012. febr. 5. 12:34
 25/35 A kérdező kommentje:

Te meg csak egy kötekedő...

Ő mondta, meg láttam is egyszer használni az admin fiókját meg stb...

2012. febr. 5. 12:38
 26/35 anonim ***** válasza:
41%
Ezzel simán meg tudnád fenyegetni amúgy. Elég lenne 1-2 felkerült boxos cigónak elküldeni az elérhetőségeit.
2012. febr. 5. 12:40
 27/35 anonim ***** válasza:
Szabad országban élsz, bárkit fel jelenthetsz. De mivel szabad országban élsz mindenki leszarja a feljelentéseid.
2012. febr. 5. 13:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"mivel csak szex és más semmi kapcsolatban voltunk, ami nyitott kapcsolat volt"

Jó nagy kurwa vagy.

2012. febr. 5. 13:59
 29/35 anonim ***** válasza:
Hűha... nagy csoda lesz majd ha látják a melleidet... :D röhejes
2012. febr. 5. 14:04
 30/35 A kérdező kommentje:
Pont nem a melleimet fogják látni.... és nem vagyok k*va! Azért egyeztem ebbe a kapcsolatba bele, mert nem akartam elveszíteni, annyira szerettem. De megtanultam a leckét, sajnos túl nagy árat fizettem érte...
2012. febr. 5. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!