Ha felkerülök napiszarra az engedélyem nélkül feljelenthetem a feltöltőt?
Tudom kicsoda töltené fel a képet és van egy olyan érzésem hogy fel fogok kerülni. Félmeztelen képről van szó, sajnos beleestem abba a hibába, hogy sikerült így lefotózniuk engem.
18/N
Kiscsillag! Az ismeretlen személyként történő feljelentés nem azt jelenti, hogy nem ismered azt a bizonyos valakit, hanem azt, hogy a rendőrök így fogják megindítani a nyomozást. Ha megkérdezik, kire gyanakszol, nyilván elmondhatod, hogy ki az.
Máskor meg ne igyál, de drogozz és válogasd meg az ismerőseidet.
HÁHÁHÁÁÁÁÁÁ, ezt bizony beszoptad. Mit kell félmeztelenül bohóckodni, hogyha többen is vagytok a szobában? Ha jól olvastam, úgy történt a fényképezés. Ha ketten lettetek volna, nyilván észreveszed, hogy a másik előkapja a kamerát.
Ezt megszívtad, és csak az ő jóindulatukon múlik, hogy felkerül-e.
Én is ismerem a napiszart, és az adminok stílusát is, szóval ha beszélsz velük, hogy "légyszi, ne tegyétek fel", akkor biztosra veheted, hogy felkerül. Szóval ne beszélj velük.
Habár ahogy mondtam, a stílusukból adódóan, ha ők nem látszanak a képen, akkor 100%, hogy felkerül. Vadiúj kép, senki sem látta még, ráadásul saját termés. Ebből megtanulok, hogy nem pettingelünk úgy, hogy többen vannak a szobában.
Buta fruska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!