Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha felkerülök napiszarra az...

Ha felkerülök napiszarra az engedélyem nélkül feljelenthetem a feltöltőt?

Figyelt kérdés

Tudom kicsoda töltené fel a képet és van egy olyan érzésem hogy fel fogok kerülni. Félmeztelen képről van szó, sajnos beleestem abba a hibába, hogy sikerült így lefotózniuk engem.

18/N

2012. febr. 5. 10:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag! Az ismeretlen személyként történő feljelentés nem azt jelenti, hogy nem ismered azt a bizonyos valakit, hanem azt, hogy a rendőrök így fogják megindítani a nyomozást. Ha megkérdezik, kire gyanakszol, nyilván elmondhatod, hogy ki az.

Máskor meg ne igyál, de drogozz és válogasd meg az ismerőseidet.

2012. febr. 5. 10:30
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem ittam, nem drogoztam. Teljesen józanok voltunk. És tényleg úgy nézett ki, hogy összejövünk, mert mondta korábban is, hogy tetszem neki, de ezek szerint tévedtem. Ha felrakják a fényképet, akkor a fél suli rajtam fog nevetni, ugyanis szinte mindneki ismeri azt az oldalt, illetve rendszeresen feljár rá néha még informatika órák alatt is.
2012. febr. 5. 10:33
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van. Ha nem ismeretlen személy ellen teszed a feljelentést és nem tudják rábizomyítani, akkor téged vehetnek elő rágalmazásért. Te fogod megszívni! Értsd meg!
2012. febr. 5. 10:33
 14/35 anonim ***** válasza:
91%
És ha úgy néz ki, hogy "össze fogunk jönni", akkor már félmeztelenül kell hetyegni? Nem értem.
2012. febr. 5. 10:34
 15/35 A kérdező kommentje:
Én vagyok a hibás, tudom. Barátaim mondták többször, figyelmeztettek, hogy rossz úton járok, nem hallgattam rájuk. Ismerem a spanját, ő nagyon rendes, kedves srác. De átkozom a szilveszter éjszakát, a napokat, amikor jártam vele, amikor lefeküdtünk. Átkozom a haverját is, aki felhívott magához, akivel csókolóztam és még magamat is átkozom amiért ilyen hülye vagyok, de nem akarok felkerülni az oldalra! Segítsetek valahogyan, kérlek szépen.
2012. febr. 5. 10:49
 16/35 anonim ***** válasza:
mi nem tudunk segíteni. Itt leírták már mi az amit tehetsz. Amúgy ha felkerül, akkor mi is van? Ha nem annyira gáz a kép akkor semmi. Ha jó nő vagy, akkor nincs szégyenkezni valód a tested miatt. Nem orálisan elégítesz ki valakit úgy h felismerhető vagy, hanem félmesztelenül vagy. Ne törődj vele ha más visszakérdez, s hidd el hamar lecseng a dolog a köreidben is. Persze a feljelentést megteheted ismeretlen ellen. Lehet lépnek is az ügyben. Nyílván személyiségi jogokat sért, de amúgymeg tanulj meg gondolkodni mielőtt cselexel. Válogasd meg a barátaid, ismerőseid. A kép elkészült. Te is hibás vagy benne.
2012. febr. 5. 11:03
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Most egy életre megtanultad, remélem. Amúgy szinte esélytelen, hogy emiatt elítéljenek valakit.
2012. febr. 5. 11:06
 18/35 anonim ***** válasza:
Amúgy nem hiszem, hogy feltöltenék. Ha meg igen, akkor csak ismersz pár markosabb legényt, akik elkapnák a csávókat egyesével és... remélem nem kell részleteznem.
2012. febr. 5. 11:13
 19/35 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam jó nőnek és megalázó szituáció lenne, ha napvilágot látna a kép. A tanáraim egészen más embernek ismernek, mint amilyennek az a fotó mutatna engem - a pletyka nálunk futótűzként terjed.
2012. febr. 5. 11:23
 20/35 anonim ***** válasza:
72%

HÁHÁHÁÁÁÁÁÁ, ezt bizony beszoptad. Mit kell félmeztelenül bohóckodni, hogyha többen is vagytok a szobában? Ha jól olvastam, úgy történt a fényképezés. Ha ketten lettetek volna, nyilván észreveszed, hogy a másik előkapja a kamerát.

Ezt megszívtad, és csak az ő jóindulatukon múlik, hogy felkerül-e.

Én is ismerem a napiszart, és az adminok stílusát is, szóval ha beszélsz velük, hogy "légyszi, ne tegyétek fel", akkor biztosra veheted, hogy felkerül. Szóval ne beszélj velük.

Habár ahogy mondtam, a stílusukból adódóan, ha ők nem látszanak a képen, akkor 100%, hogy felkerül. Vadiúj kép, senki sem látta még, ráadásul saját termés. Ebből megtanulok, hogy nem pettingelünk úgy, hogy többen vannak a szobában.

Buta fruska.

2012. febr. 5. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!