És ha később engem is behívnak és nem megyek el a bíróságra akkor utánam jönnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Feljelentettem egy cigányt még 2010 májusában.Telefonomat elvette, de azt visszavettem tőle, meg egyszer mellkason ütött. Kihallgattak tanúként stb, később betelefonáltam, hogy szeretném visszavonni a feljelentést a nyomozó azt mondta, hogy visszavonják.2 évre rá kaptam egy levelet, hogy ezt a cigányt beidézik garázdaság miatt. Az a baj, hogy külföldön dolgozok és nem tudok havonta hazajárni a cigányok miatt. Kaptam egy levelet, hogy az eljárást megszüntették. Valahogy nem lehet megszüntetni az ügyet?2012. jan. 28. 19:29
1/5 anonim válasza:
Azt mondod kaptál levelet, hogy az eljárást megszüntették. Akkor miért szeretnéd még egyszer megszüntetni?
2/5 anonim válasza:
" Kaptam egy levelet, hogy az eljárást megszüntették."
"Valahogy nem lehet megszüntetni az ügyet?"
Már meg van szüntetve, és erről levelet is kaptál.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen kaptam egy levelet amiben azt írták, hogy megszüntették, viszont jött egy újabb levél amiben akit feljelentettem őt idézik be tanunak tárgyalásra. Ezért nem értem, ha megszüntették az ügyet miért lesz tárgyalás?
2012. jan. 28. 21:36
4/5 anonim válasza:
"nem tudok havonta hazajárni a cigányok miatt"
xDDDDDDDDDDD
5/5 dodi48 válasza:
Nem téged idéztek.Most mi bajod van?Mit értetlenkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!