Mit tesz a BKV, ha a sokadik felszólításra sem vagyok hajlandó kifizetni a pótdíjat?
ma 08:12
Osztálytársamat már megbüntették 8ezer ft-ra, mert a bérlet mellett nem volt nála diák igazolvány. Ráadásul elég csóró a gyerek, sajnáltam is.
"ma 09:24"
Lehet szar ezt hallanod de meg érdemelte. Nem tudta igazolni hogy diák. De ilyen esetekben szegeden 3 nap időt adnak hogy bemutasd vagy a bérleted vagy a diákod, attól függ melyik nem volt nálad. És akkor csak 800 FT kell fizetni.
Miért lenne gusztustalan összeg? A BKV annyira el van adósodva, hogy az alvállalkozóit is csak az ezévre befizetett bérletdíjakból tudta kifizetni!
Továbbá mocskosul el van adósodva, ebben az évben 73 milliárd forint adóssággal kell szembenéznie.
Én nem is veszek jegyet, minek öljem a pénzem egy csődbemenő cégbe, megbüntetni meg úgysem tudnak, mert annál ügyesebb vagyok.
Még amikor tavaly blicceltem, akkor még csak 5000 forint volt a helyszíni bírság, a kékruhás kisgömböccel megbeszéltük, hogy leszállunka megállónál, és én kifizetem, a probléma csak ott volt, hogy ő leszállt, én meg fentmradtam, de az ellenőr utánnam se nézett. :D
Hali:)
Most 16 000 Ft az első levél, majd 30 nap után + 16 000 Ft. Bíróság, per, perköltség, ítélet, behajtás. Az annyira nem jó, mert ha helyes lakcímet, nevet adtál meg, akkor bizony kimennek hozzátok lefoglalni pl.: a televíziót, vagy a számítógépet, vagy a mosógépet, vagy....:( Arra a lakcímre mennek, ami a személyi igazolványodban szerepel. Inkább szólj a szüleidnek, milyen problémád van és gyorsan intézzétek, mielőtt kijönne a felszólítólevél. Hidd el, egyáltalán nem éri meg!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!