Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Segítséget kérnék, mi a...

Segítséget kérnék, mi a teendő ha megfenyeget egy szülő ott ahol dolgozom?

Figyelt kérdés
Kisebbségről van szó, kérdeztem tőlük visszahozták e a sapkát? erre mit gondolok én róluk hogy ők lopnak? meg majd megvárnak ha végeztem a munkával meg megvernek. az a baj hogy gyerekvédelmis a gyerek aki a bölcsibe jár és nem lehet kitenni őket. de mégis nem lehet hogy van erre valamilyen törvény? már többször loptak és mást is megfenyegettek az intézményben
2012. jan. 27. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

persze, hogy van szerintem simán börtönbüntetést is kaphatsz érte....

sajnos kb ez a valóság:S

2012. jan. 27. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Hogy jössz te ahhoz, hogy a békés becsületes cigányokat meggyanúsítod lopással?4

A purgyé feléri már a zsebed? Addig nem lop, de onnantól az is veszélyes. És természetesen, te vagy a bödös rásszista magdzsar, hogy meggyanúsítod.

2012. jan. 27. 20:58
 3/5 anonim válasza:
100%
Az igaz, hogy kitenni nem lehet őket, de mivel te is a jelzőrendszer tagja vagy, ezért jelezhetsz a gyermekjólétnek, hogy milyen problémák merültek fel a gyerkőc szüleivel kapcsolatban. Ha érzik, hogy már is figyel rájuk, akkor valószínűleg leállnak a fenyegetéssel. Akár a többi kolléga is jelezhet a gyermekjólétes családgondozójuknak.
2012. jan. 27. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
10%

Hát általában az ilyen problémákkal senki se szokott törődni. Határozottan kell fellépni. Vagy nem tudom.

Rohadjon meg az összes büdös cickány, kellett a fenéért őket ide telepíteni a középkorban.

2012. jan. 27. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:

a vezető szerint ebben az esetben nem kellett volna megszólalnom, mert végén kerülhetek ki belőle rosszul.

De most üljünk a seggünkön és lopjanak el mindent? valakinek szóvá kell tenni, amúgy a vezető is ha ci****kkal kerül egy légtérbe nagyon nyalja a seggüket, meg nem is akar velük beszélgetni. Mi meg álljunk más szülő elé és kérjünk bocsánatot, ezt a szégyent.

Amúgy ezzel a családdal nem beszélek, nem szeretek csak annyit h jónapot meg viszlát, de szerintem ki kéne őket tenni. nem hiszem el h nincs törvény erre. Ja és tud róla mindenki a központi vezetőség, családgondozó...stb és úgy kb ennyi h tudnak róla tenni meg nem tudnak semmit.

2012. jan. 28. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!