Mit lehet ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
8 hónapos terhes vagyok eddig álláskeresési támogatást kaptam de most kijött a papír hogy megszüntetik tehát megszűnik a tb-m is az önkormányzathoz bementem igényelni a tb támogatást de azt mondták nem vagyok rá jogosult mert a párom "jól" keres és nem tudom hogy most akkor mit lehetne csinálni hogy legyen tb-m mert így még az orvoshoz sem tudok menni nemhogy szülni kérlek adjatok tanácsot hogy mi tévő legyek most!2012. jan. 23. 15:35
1/5 anonim válasza:
APEH honlapról töltsd le a bejelentőt, fizetned kell a havi egészségügyi hozzájárulást, tavaly 5100 Ft volt, most nem tudom mennyi.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor csak anyi hogy havonta magamnak ki kell fizetnem és ugyan ugy lesz mint most?
2012. jan. 23. 16:12
4/5 anonim válasza:
Igen, APEV (NAV) ad csekket és havonta fizeted, menj be oda, ahová tartozol.
5/5 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a segítséget
2012. jan. 24. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!