Hogyan lehet valakiből ügyész?
Figyelt kérdés
A jog elvégzése után még milyen folyamatokat kell ehhez teljesíteni?2012. jan. 22. 12:04
11/14 anonim válasza:
Ez jogászhoz méltatlan feltételezés. Polt, Belovics és Busch is tanít az eltén is, utóbbi ott tanszékvezető. Vokó Pécsett tanít még. Még ha a saját embereiket is nyomnák be, az is legalább két egyetemet érintene.
12/14 anonim válasza:
Igen, ezek az ELTE-n végeztek, de még 1993. előtt. '93-tól működik ez a "pázmány favorit" rendszer.
13/14 anonim válasza:
Én a válaszom országosan írtam, és nem pesti szinten, az, hogy Pestre kiket vesznek fel, több múlik az ismertségen mint azon hol végzett, mondom úgy, hogy pályáztam álláshelyet Pesten is, és nagyjából láttam kiket vettek fel, volt ott mindenféle egyetemről...
14/14 anonim válasza:
93-ban még nem is volt pázmány
egyik legfőbb ügyész, sőt legfőbb ügyész helyettes sem a pázmányon végzett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!