Hagyatéki tárgyalásról kérdeznék?
Mennyi idővel szokott lenni körülbelül az örökhagyó halálát követően?
Ha többen örökölnek egy házat,akkor mondanak összeget,amivel az örökös részt meg kell fizetni (ha egyébként kiárták a másik felet) ?
Ha az egyik örököst (akit egyébként kizártak az örökségből nem lehet megtalálni,akkor évtizedekig nem lehet intézkedni ?
Sziasztok!
Ma volt meg a hagyatéki tárgyalás,a végrendeletben úgy volt írva a másik örökösről,hogy "kizárom a köteles részből is,mert tartásomról,gondozásomról egyáltalán nem gondoskodott" + emellé egy bírósági papír,hogy a másik örökös fenyegette,agresszíven lépett fel vele szemben.
Én hittem annak amit az interneten olvastam és amit ti is írtatok és ma mégis az egész örökséget a férjem kapta...hm érdekes....úgy látszik ahány féle tárgyalás annyiféle végeredmény.
A férjem el sem ment,mert külföldön dolgozik,de előre le kellett már adni a papírokat a tárgyalás előtt még,hogy ő gondoskodott róla,ő intézte el egyedül a temetést stb.
Felháborodva hívott fel a tárgyalás után a másik örökös bennünket,hogy ez hogyan lehet,én meg mondtam,hogy ezt miért nem kérdezte meg ott.Én sem mnetem el a férjemet képviselendő,mondván én aztán úgy sem szólok bele ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!