Tényleg ennyire jó egy börtön?
Figyelt kérdés
Dukai Gergő azt nyilatkozta, hogy a VV rosszabb volt, mint a börtön!
VV: van bőven extra kaja, van alkohol, van jakuzzi, vannak nők, van nyugiszoba, ahol egyedül is lehetsz, vannak érdekes vendégek, vannak érdekes feladatok,
nincs olvasás, nincs tévézés
Börtön: nincsenek csajok, nincs alkohol, a szobában van a WC, szabad levegőre csak meghatározott időben mehetsz, a cellatársak keményem tudnak szivatni, ha nem vagy elég erő, látogató havonta csak egyszer jöhet, állandóan "pizsamában" van az ember, ha a szexuális molsztálás ritka is, de a csicskázás annál gyakoribb lehet; de lehet olvasni, tévézni, van munka, ami lefoglalja az embert
2012. jan. 17. 01:21
1/13 anonim válasza:
Egy átlagos kollégium simán rosszabb mindkettőnél.
2/13 anonim válasza:
talán neki fontosabb a piánál és pár vinnyogó elkényeztetett lotyónál az hogy tarthatja rendszeresen szeretteivel a kapcsolatot.
3/13 anonim válasza:
rohadt köcsög börtöntöltelékek után még a tb-t is fizetik de utánam persze nem...
4/13 A kérdező kommentje:
A börtönbe csak havonta egyszer mehet látogató. A villalakók kaphattak karácsonykor videóüzenetet és csomagot, meg rendszeresen kaphatnak sms-eket. Ha a VV évekig tartana, akkor ott is lehetne többszöri családlátogatás. Na meg itt is volt már ilyesmi Annamarinak, Verának, Kingának.
2012. jan. 17. 10:41
5/13 anonim válasza:
amúgy szerintem azért nyilatkozta azt mert szívesen bent lenne még a villába."Olyan savanyú a szőlő" érzés:D
6/13 anonim válasza:
havi 1x beszélő oké,de levelezést és a telefonálást se felejtsd el,akár minden nap.
7/13 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy van telefon meg levél, a villában viszont a barátság őszintébb lehet, mert a rendes börtön (ahol valódi bűnözők vannak, és nem csak közlekedésiek), tele van antiszociális emberekkel, míg a villában csak 1-2 nehéz eset van, így a társaság elviselhetőbb. Meg van intim szféra (nyugiszoba). A börtönben meg ki kell érdemelni a könyvtárosi állást.
2012. jan. 18. 13:35
8/13 anonim válasza:
az a baj veled hogy túlságosan elítéled a börtönben élőket,de le merem fogadni hogy ezerszer több korrekt,jószívű ember él bent mint a villában.Attól mert megszegte a törvényt eggyátalán nem biztos hogy egy utolsó gazember,nézd meg a wiszkist,szerintem egy jó ember,aki korrekt,és a társáér mindent megtett volna annó utolsóját oda adta volna,és ha azt nézzük csak attól vett el akinek úgy is szarásig van szegényeket nem bántotta,még is 17 év fegyházat kapott, büntető törvénykönyv csak egy könyv,ami szerint élünk,ha megszegjük elzárást kapunk,de attól még lehetünk nagyon is jólelkű ember.
9/13 anonim válasza:
Én már ültem, de ha muszáj lenne választani akkor a börtönt választanám. Nem jó dolog az...de 100x értelmesebb emberek vannak bent mint a VV-ben.
10/13 A kérdező kommentje:
Én a valódi bűnözőkről beszéltem, nem a közlekedésiekről, meg a 'kertészekről', hanem a valóban veszélyesekről.
2012. jan. 18. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!