Tényleg van ilyen törvény?
Figyelt kérdés
Azt hallottam,hogy 2011 januárjától van egy olyan törvény,miszerint a gyerek (persze felnőtt) köteles eltartani a szüleit,ha azok fekvőbetegek.Ez igaz?Tényleg van ilyen törvény?2011. dec. 30. 21:58
1/7 anonim válasza:
Nem tudom,hogy megszavaztak-e ilyesmit? Amit régebben olvastam,hogy szeretnék törvénybe iktatni,az az volt,hogy ha a szülő rászorul,akkor a gyerek köteles lesz eltartani.
2/7 anonim válasza:
Hogy ez egyeseknek nem természetes?
3/7 anonim válasza:
Úgy tudom, nemcsak a fekvőbeteg szülőt, hanem egyáltalán a rászoruló szülőt köteles eltartani.
4/7 Antimod válasza:
Én is eltartanám természetesen, de itt arról van szó, hogy az állam leveszi róluk a kezét.
5/7 anonim válasza:
Igen, fel akarják számolni a szociális rendszer ezen oldalát:(
6/7 anonim válasza:
A nagykorú gyermeknek külön törvényben foglaltak szerint tartási kötelezettsége áll
fenn azon szülőjével szemben, aki magát önhibáján kívül nem képes eltartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!