Mit lehet tenni ebben az esetben? Visszaéltek a képeimmel!
Facebookon vannak fent képeim, gondolom onnan mentette le ez a bizonyos ember. Egy társkereső oldalon az én képeimmel ismerkedik, egy drogos, alkoholista k*rvaként. Na elkezdtem vele beszélgetni, mintha én is csak ismerkednék...
Nem azzal van a bajom, hogy ellopta a képeimet, elvégre bárki számára elérhető az interneten. Hanem az, amit csinál, akinek kiadja magát..
Mit tudnék tenni?
"Nem azzal van a bajom, hogy ellopta a képeimet, hanem az, amit csinál, akinek kiadja magát."
Akkor veled elég nagy baj lehet, mert attól, hogy te kiteszed a képeidet, az még nem jogosítja fel őt, hogy visszaéljen velük! Engem baromira nem érdekelne, hogy milyen célból szedte le a képeket, nagyon haragudnék érte!
De ha ennek ellenére téged zavar, hogy ezt tette, nem tudsz mást cselekedni, mint felszólítod, hogy törölje a képeidet.
Az internetnek ez a hátulütője, de ha beállítod a facebookon, hogy csak az ismerőseid lássák a képeidet, akkor illetéktelen nem tud vele visszaélni. Az már más kérdés, hogy ha egy ismerős teszi meg mindezt, na az már kellemetlenebb. 30/L
Első válaszoló vagyok.
Tényleg komolyan gondoljátok, hogy a rendőrséget érdekli az ilyesmi? Teljesen biztos, hogy nem fognak ezzel foglalkozni, de azért megpróbálhatod.
ellattad "kezjeggyel" a kepet???
odairtad,hogy nem hasznalhato fel semmilyen celra a megkeresesed nelkul???
kb senkit nem fog erdekelni a dolog...
max.annyit tehetsz,hogy mented az oldalt es a sajat oldaladdal egyutt elkuldod az uzemeltetonek,felhivod ra a figyelmet,hogy ez fake,toroljek...
es legkozelebb jobban vigyazz a kepeidre...
mert ami egyszer felkerul a netre,az fent is marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!