Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha megölök néhány embert...

Ha megölök néhány embert aztán magamat is akkor a családom kerülhet valamilyen bajba emiatt?

Figyelt kérdés
-elméleti kérdés-
2011. dec. 18. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Attól függ kit ölsz meg. Pl. ha valami mafiavezért, akkor a "barátai" bosszút állhatnak a családodon akkor is, ha már te nem élsz, "törvényileg" nem valószínű, hogy bajba kevernéd őket. DE miért is akarnál már megölni bárkit??? Nem értem.
2011. dec. 18. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
"baj" alatt a rendőrséget értettem szóval hogy pl őket veszik elő azért amit én tettem
2011. dec. 18. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Gondolom meghallgatjak oket, de semmi tobb.

Jah meg vizsgalhatjak, h segitettek e neked.

2011. dec. 18. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyen elméleti kérdéseket elméletileg figyelik a hatóságok, így célszerű lenne nem viccelned ilyesmivel, mivel elméletileg lenyomozzák az elméleti IP-címed alapján az elméleti tartózkodási helyedet, és elméletileg kicsit lekapnak az elméleti 20 körmödről.

Amúgy a családodnak semmi baja nem esne, viszont kikérdeznék őket, de ennyi lenne a dolog, hiszen nem ők követtek el valamit, hanem te. Viszont az is biztos, hogy ezek után nem tudnának végigmenni az utcán, vagy a munkahelyükön, anélkül, hogy ne mutogatnának rájuk, meg tennék a megjegyzéseket, hogy ott megy a gyilkos naka-neke. Na meg azért az a tudat sem lehet utolsó, hogy az ő rokonuk mit tett, és ezzel kellene leélni az életüket, szóval ha lehet, akkor inkább kezeltesd magad, mielőtt elkezdenél vérengzeni.

2011. dec. 18. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:
pont az ilyen dolgok miatt írtam hogy elméleti mivel nem foglalkoztat, pont leszarom az embereket csak érdekelt és úgy tudom ezért van ez az oldal...amúgy köszi a válaszokat
2011. dec. 18. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Én elhiszem, hogy csak elméleti szinten foglalkoztat a kérdés, de ezt próbáld megmagyarázni esetleg egy ideges TEK-esnek. Az az elmebajos jogász is csak elméletileg akart vérengzést rendezni az ELTE-n vagy egy plázában, aztán kissé rákefélt. Az ilyen témákat célszerű óvatosan kezelni, hiszen én is akár lehetek egy akármilyen titkosszolgálat embere, sosem tudnád meg, miért törnek rád esetleg a rendőrök 2 nap múlva, aztán hiába bizonygatod, hogy te csak elmélkedsz.

A média annyira felfújta a terror-hülyeséget 911 óta, hogy jobb az ilyen elmélkedést megtartani magadnak, vagy a haverjaiddal dumálj róla, de ne egy nyilvános fórumon cserélj róla eszmét.

2011. dec. 18. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztosan. Egyrészt a környezet kiközösíti őket. Aztán kártérítési perek. Aztán őket is elmeszelnék mondjuk bűnpártolás miatt.
2011. dec. 18. 21:25
 8/9 A kérdező kommentje:
nem akarok megölni senkit max magamat. és ez hülyeség ennyi erővel pl kiírom 1 fórumra hogy 2nap múlva felrobbantok egy tescot és akkor jönnek lekapcsolnak nem?persze persze... köszi az új válaszoka is
2011. dec. 19. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:

magadat meg pláne ne!

annyit senki nem érdemel meg, hogy érte megtedd!

vannak nehezebb időszakok,de szarunk bele ....

felafejjel!

2011. dec. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!