Hol lehet interneten megtalálni, hogy egy szakmai gyakorlaton lévő diáknak milyen jogai vannak?
Én sem haltam bele a google alkalmazásába, épp ahogy több millió polgártársam sem. Nem tudom neked miért fáj?
A választ kösz,de a bunkó stílusod tartsd meg magadnak.Gondolom ezt az oldalt azért hozták létre,hgy itt kérdéseket nyugodtan fel lehet tenni és feltételezték,hogy a válaszadók normálisak.Úgy látszik,ez
nem mindig jött be.Egyébként nem tudom miért zavar,hisz nem lett volna kötelező válaszolnod.Te biztos tökéletes vagy,sajnos én nem.Mindenesetre további sok sikert a bunkó beszólogatásiadhoz,bár nem tudom,hol tanultad,de biztos vagyok benne,hogy kiválóan tanítják.
Ja, az meg a másik,hogy így a találatoknál oly jaj,de nagy eredményt nem sikerült elérni.Hisz összefoglalók,amik nem csak ilyen meg amolyan cikkek,
sehol sincs leírva konkrétan semmi.
Nem cikkekre gondoltam,hanem hivatalos honlapra,
ahonnan ez letölthető,mert om.hu-n nem találtam.
Kedves "Várom a sültgalambot" Kérdező!
A www.google.hu -t azért találták ki, hogy ha keresel valamit, akkor oda beírhatod, és megtalálhatod. Főleg ha netcímet kérsz. Nem várhatod el senkitől, hogy fejből tudja. Ő is google-ban keresi, tehát neked is annyi beírni, mint neki! Ezt viszont tényleg tanítják!
Különben is segítséget nyújtottam, nem ilyen reakcióval kellene válaszolni! Ezt is tanítják!
A te stílusod minek a határait feszegeti?
Egyébként az oldalt azért hozták létre, hogy olyan kérdéseket tegyenek fel, amire máshol nem lehet választ kapni! Erre viszont lehet... Csak könnyebb pampogni és bunkózni, a székben hátradőlve dirigálni, mint utánajárni!
Köszönjük az újabb hasznos kérdést és építő jellegű kritikát!
Ha látnál még a hülyeségtől, akkor látnád, hogy én írtam mind a két választ :))
És még én vagyok kioktató és bunkó :) Erről ennyit...
Remélem ezeknél hasznosabb választ sose fogsz kapni. Mert annyit sem érdemelsz, hogy valaki jó szándékot tanúsítson feléd :)
Második válaszadóval egyet kell értsek:) Válaszadó,Ne várj a kérdezőtől mást... valószínűleg nem sok olyan dolog volt amiért küzdenie kellett volna az életben és minden a feneke alá volt tolva anyuka meg apuka által, a netet pedig csak játszani bírja használni:)
A kérdezőnek meg annyi, hogy te meg minek foglalkozol és húzod fel magad feleslegesen..? választ kaptál a kérdésedre akkor meg nem mindegy milyen a válaszadó stílusa?:)
Ez annyira nevetséges:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!