Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hollandiába 2012-ben csak...

Hollandiába 2012-ben csak Hollandok vehetnek és Fogyaszthatnak füvet legálisan?

Figyelt kérdés

2012-ben mennénk ki hollandiába a barátaimmal és van ez az új törvény, hogy csak hollandok vehetnek füvet. De ha én megkérek egy Holland embert, hogy vegyen füvet azt mi elszívhatjuk legálisan?

18/F

2011. dec. 11. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Olvass el egy coffe shop honlapot! Egyelőre nincs napirenden a törvény, mert rájöttek arra, hogy ez sok veszteséggel járna a turizmusnak.
2011. dec. 11. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Nem, de ha ott elszívod (elrágod, stb) és itthon elakpnak valami miatt és kiderül hogy fogyasztottál, akkor ugyanúgy kábszerfogyasztóként fognak kezelni minta itthon szívtad volna.
2011. dec. 11. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Hollandiában csak a gyenge drogok legálisak ugyanolyanok mint itt a cigi meg az alkohol.
2011. dec. 11. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nos, mivel magyar állampolgár vagy és Magyarországon tilos a fű fogyasztása, ezért ott nem szolgáltak ki fűvel eddig sem (elvileg) ugyanis akárhol vagy, vonatkoznak rád a magyar törvények. De ez ugyan úgy igaz az összes többi ország lakosára is, ha látják rajtad, hogy turista vagy akkor tuti nem adnak füvet.

Ha mindenképpen szét akarod szívni az agyad akkor itt is megteheted, nem olyan rohadtul nehéz hozzájutni és megkockáztatom sokkal olcsóbb mint ott.

(Még egy megjegyzés: én úgy tudom, hogy Hollandiában nem 18 a nagykorúság határa, de ez nem biztos, szóval lehet, hogy emiatt sem szolgálnak ki. Ennek inkább nézz utána, bár hogy hol lehetne arról fogalmam sincs...)

2011. dec. 11. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nos, mivel magyar állampolgár vagy és Magyarországon tilos a fű fogyasztása, ezért ott nem szolgáltak ki fűvel eddig sem "

Nem szolgálnak ki? Na ne nevettess! Turisták százezrei mennek évente csak a fű miatt! Amúgy olcsó a fű, tavaly 5 €/g áron vettem egy coffeshopban!

Kérdező! A coffeshopokban legális a fű fogyasztása! Az utcán és otthon nem!

2011. dec. 11. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Mint mondtam elvileg nem szolgálnak ki. Amúgy ezzel Hollandia szerintem úgy szembeköpi egész Európát mint a huzat, hogy elnézi ezt a törvénytelenséget. Kíváncsi vagyok mekkora pénzek mennek azért az ellenőrző szervek zsebébe, hogy le te tojják hogy működnek ezek a drogelosztók.
2011. dec. 11. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Annyira jó hogy ez a legfontosabb kérdés egy 18 éves fiatalember életében. Hogy szívhatnék minél többet?
2011. dec. 11. 23:32
 8/8 anonim válasza:
Nekem ismerőseim voltak a nyáron Hollandiában, és csak inni nem szabad az utcán. Egyébkétn pedig, mindig annak az államnak az alkotmánya és törvényei vonatkoznak rád,ahol éppen tartózkodsz. Szóval ha Hollandiában vagy és legális a fű, akkor neked ugyanúgy legális mint bárki másnak. És itthon nem büntetnek meg azért hogy Hollandiában füveztél. Max a szüleid, de ha ilyen bugyuta vagy,meg is érdemled hogy ilyesmik miatt stresszelj.
2014. nov. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!