Mi lesz velem, ha nem működtem együtt az elmeorvossal?
11:06 nek
kényszermegfigyelés lehet csak, gyógykezelés nem hiszem. Mindenesetre tényleg kiakadtam ezen 3 év alatt. Minden nap úgy fexek le, hogy 200 a vérnyomásom, mert erre gondolok. Még a dugáshoz sincsen kedve az embernek. Még szerencse hogy el tudom magam foglalni, ha nem lenne egyéb dolgom, ki tudja mi történne. Piálni nem piálok semmit, nem cigizek, nem tudok ellazulni. Nagyon dühít, hogy ezek a dipis semmirekellők szórakoznak velem. Nálam így jön le.
Most már felkeltetted az érdeklődésemet: tkp mit követtél el, hogy idejutottál?
Nekünk őszintén elmondhatod, mi titokban tartjuk.
Hát kib@szott nagy bunkó vagy, ahogy így szépen válaszolsz nekünk, továbbá a beszédstílusod sem valami mérhetetlenül művelt és nevelt emberre utal. De ha gondolod okoskodj tovább, bunkóskodj és sajnáltasd magad, mi csak megpróbáltunk segíteni és a kérdésedre válaszolni.
Ui.: nem kell sírnod fizetősön vagyok, bár vicces, hogy nem a raboktól+cigányoktól sajnálod az állami támogatást, hanem az egyetemistáktól.
EZŐZŐNEK!
Igen. Ilyenkor nem is bánja az ember, hogy ilyen népség ill az országuk becsődől - bóvikategóriások, genetikai söpredékek. Tulképpen, ha tényleg elmebeteg lennék, akkor se beszélhetnének így velem, pláne ha oktalanul szivat a bíróság és tiszta az elmém. Ezeknek mindegy is. Ezek mit tisztelnek egyátalán? semmit - nyílván, mert állatok ők valójában.
Ha tényleg ennyi történt,semmi törvénysértő,csak olyat láttál,amit nem kellett volna,akkor írj egy(vagy inkább több) Tv társaságnak az ügyedről,hátha leadják.
Ha felrakod a hanganyagot,magadba rugsz bele mégegyszer,mert perelni fognak,aminek megintcsak te leszel a vesztese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!