Mit tehetek akkor, ha az interneten történő vásárlásnál átvernek?
Figyelt kérdés
Nos nem vettem még semmit neten de lenne egy dolog amit szeretnék, megkérdeztem az eladó emberkét annak állapotáról és utána döntök, hogy megveszem e, de tegyük fel kiadom érte a pénzt és nem abban az állapotban küldi amit leírt akkor tudok valamit tenni?
2darab bicajról van szó
2011. nov. 15. 15:53
1/2 anonim válasza:
Ez hibás teljesítésnek számítana és elsősorban kijavítást vagy kicserélést követelhetsz.
Ha ez nem megoldható akkor kérheted a károd megtérítését.
1959. évi IV. törvény (PTK.) 306.§-ban van részletezve, hogy milyen lehetőségeid akadnak.
2/2 A kérdező kommentje:
tehát kicsi az esély, hogy átvernek és ha át is vernek akkor is mellettem áll a törvény
2011. nov. 15. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!