Feljelenthet a rendőrségen?
Figyelt kérdés
Ma este elszököm a barátomtól, sajnos mindenem amim van ő vette(ékszereim, táskám stb)
El veszek tőle néhány tíezrest is, hogy néhány napig egy hotelben lakhassak.
2011. nov. 4. 12:51
11/20 anonim válasza:
Piti lopásnak számíthat le se fogják őt sza.rni
12/20 anonim válasza:
Szerintem ha valaki ilyen szituba kerül, az megoldja magától, és nem itt fog segítséget kérni.
13/20 anonim válasza:
Nincsenek erkölcsi aggályaid, csak a rendőrségtől félsz? Ezért bánik úgy veled, mint egy prostituálttal, mert te meg pontosan úgy viselkedsz, mintha az lennél.
14/20 A kérdező kommentje:
Magamtól oldom meg, csak az a kérdésem ,hogy feljelenthet-e.
2011. nov. 4. 13:11
15/20 anonim válasza:
16/20 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem lopnál tőle, hanem munkát keresnél? Ez eszedbe sem jutott?
17/20 anonim válasza:
Persze, de szerintem nem lesz belőle semmi. Ugyanígy a kérdés sem bizonyíték azerőszakra (lehet merő hazugság is). Orvosi látlelet szükséges. És igen, rögtön ott kellett volna hagynod.
18/20 anonim válasza:
Amit ő vett, az ajándék, ami csak igen szűk feltételek között, polgári peres eljárásban követlehető vissza. Amiatt biztosan nem jelenthet fel. A pár tízezres már csücskösebb, de ha egy erőszakos barom, akkor én nem is emiatt aggódnék.
19/20 anonim válasza:
Méghogy nemi erőszak, akit megerőszakolnak, az nem alszik ott utána! Inkább kevesled az ékszereket, márkás táskákat, ezért lelépsz, de azért a házban található készpénzt még felmarkolod búcsúzóul... hadd ne mondjam, mit gondolok rólad.
20/20 anonim válasza:
Ne szökj sehova, jeletsd fel a f*szba, dögöljön meg az ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!