Ha a szomszédom kivágta az egyik fályát és 30. 000Ft nyi kárt okozott nekem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 15:43
11/25 anonim válasza:
"Mekorra tapló parassztok vagytok!!! Hüjjék!!! Belekőtni mert, nem tud hellyesen (én veletek ellentétben le tudom írni) irní. ti se tuttok pffff"
No comment!
13/25 anonim válasza:
Kérd el magát a fát és le van tudva. Ha mondjuk kisnyugdíjas nem hiszem, hogy értelme lenne pörösködni.
16/25 A kérdező kommentje:
Köszi a kritikákat.
Vágtak a fát és a sátrunkra dőlt a fálya és a merevitőét és a ponyvályát tette tönkre.
Én számoltam ki de van mindenről számlám de most már drágább minden meg egy flippert tört össze. A fipperol nincs
2011. nov. 1. 19:40
17/25 anonim válasza:
Vele beszéltél már erről?
Milyen a hozzáállása?
18/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem de ő aztmondja hogy majd megcsinálja de ő egy parasz és miután kivágták és eltüntek mert ők csak időnként vannak ott
2011. nov. 1. 20:34
19/25 A kérdező kommentje:
Es még ő van felháborodva
2011. nov. 1. 20:35
20/25 anonim válasza:
Hát egy sátor merevitőt és ponyvát nem egyszerű megjavítani (a flipperől nem is beszélve).
Tehát ezt neked kell vele tisztázni!
Esetleg jöhet a gyerekes módszer és te is kivágsz egy fát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!