Valaki viccel vagy van ilyen?
Figyelt kérdés
Tisztelt Xy.
Szeretné, ha önnelszemben kényszerintézkedéseket foganatosítanánk?
10571459 06- 1/887-9050
Feladó: 0630/629-80-82
Ezt az sms-t ma kapta Édesapám a saját telefonjára. Az XY az sms elején az én nevem . Nekem lett címezve.
Van valakinek valami ötlete????
A számokból nem tudtam kideríteni semmit.
Nem mellesleg makulátlan az erkölcsi bizonyítványom ...
2011. okt. 3. 13:14
11/15 anonim válasza:
baromság
egy ilyen (egyetlen darab) sms még nem zaklatás
12/15 anonim válasza:
a férjem is kapott ilyen sms-t, amiben ugyanez szerepelt csak az én nevemre szólt és az ügyszám volt más. Amúgy minden passzol. Én várok még hogy mi jön ezután tőlük, aztán irány a rendőrség
13/15 anonim válasza:
Azt már lehet zaklatásnak venni, ha októbertől heti két ilyen sms-t kapok?! Eddig visszaküldtem egy "smile"-t, de már nem foglalkozom vele! Úgy, ahogyan ezzel egy rendőr sem foglalkozna....
14/15 anonim válasza:
EOS Faktor Magyarország Zrt. (inkasszó)
15/15 anonim válasza:
Én is ugyanezt az üzenetet kaptam,Juhász József néven(ami nem az én nevem!,sőt nem is ismerek Juhász Józsefet egyáltalán. Eddig körülbelül olyan 30 db ilyen sms-t kaptam.
Ez zaklatás?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!