Belgiumban prosti ügybe keveredett 17 éves lányt a rendőrség elzárta külvilágtól, anyja sem beszélhet vele, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Elcsalták a húgomat belgiumba,ott prostiként dolgoztatták,semmiről nem tudtunk,csak eltűnt.kerestettük,ott találták meg.ő tanú a futtatói ellen,és egy intézetben van.és minket sem engednek beszélni vele,én már 2xer kimentem,a nagykövetség sem segített meg a rendőrség sem,pedig a családja vagyunk.azt mondták,hogy befolyásolhatjuk.de mi csak látni szeretnénk...mi tehetnénk még?se telszám,se cím..:-/:-(2011. szept. 29. 10:46
11/13 anonim válasza:
Ügyvéd, és a belgiumi jogrendszer kiismerése, hogy milyen jogaitok vannak. Ha tanúskodni fog, akkor lehet a saját érdeke is, hogy most ne találkozzon másokkal. Jó ügyvéd kell, nagykövetségnek pedig írásban kell a segítségét kérni, ha esetleg telefonon tettétek...
12/13 anonim válasza:
17 évesen korlátozottan cselekvőképes, szóval ki sem hallgathatják...nagykövetség ezt pontosan tudja...keressetek egy ügyvédet Belgiumban
13/13 anonim válasza:
Szia. Én tudok egy magyar ügyvédet Belgiumban, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!