Van itt valaki aki hisz neki, és megengedné a lányának, hogy Damu legyen a barátja? :)
2011. szept. 14. 11:27
12/22 anonim válasza:
Ha azt veszem alapul, amit en tudok akkor sok.
Eleve maga a no vonta vissza a nemi eroszakot meg az "osszeveres" szot se igazan hasznalnam, mert volt az ujsagban nem egy kep a norol, hat max egy-ket pofont kapott.
Arrol nem is beszelve, h a no most Andy Vajnaval van egyutt, de elotte is valami nagykutya toltotte, szal az se egy szentlelek.
Nem azt mondom, h mentseg fel, mert nem szabad igy viselkedni, de a 6 ev az tulzas.
Legyen 2.
2011. szept. 14. 11:30
13/22 anonim válasza:
Én csak egyet nem értek. Ha csak az első idő volt jó közte meg Tímea között, és azóta veri őt Damu, minek ment oda????? Semmi függőségi viszony nincs köztük. Tímea min csodálkozik???
2011. szept. 14. 11:31
14/22 tetro válasza:
Csak egy-két pofon? Meg a nemi erőszak is csak két percig tartott? Miről beszélünk? Ez a csávó többször neki esett a csajnak, bezárta, megerőszakolta. Nem tudom hol maradtatok le, de a bíróság szerint, a nő minden kihallgatáson a keresztkérdéseknél is következetesen válaszolt, pedig erre egy amatőr nem képes. Damu pl össze-vissza vallott. Ráadásul az orvosok is a csaj vallomását igazolják. Nehogy már ő legyen a hibás, mert megerőszakolták.
2011. szept. 14. 11:35
15/22 anonim válasza:
"Én csak egyet nem értek. Ha csak az első idő volt jó közte meg Tímea között, és azóta veri őt Damu, minek ment oda?????"
Tényleg meg kéne nézned azt a videót amit Tímeával készítettek. Ugyanis felteszik neki ezt a kérdést, amire teljesen érthető, kézenfekvő választ ad.
2011. szept. 14. 12:46
16/22 anonim válasza:
"Arrol nem is beszelve, h a no most Andy Vajnaval van egyutt, de elotte is valami nagykutya toltotte, szal az se egy szentlelek."
Ha teneked lesz bírósági ügyed, ott sem fogják nézni, hogy téged ki "toltott" korábban és ki "tolt" éppen most. A bűnelkövetés szempontjából pedig teljesen mindegy, hogy te vagy e a Szentlélek avagy sem. A nemi erőszak, a fizikai bántalmazás, a másik ember személyi szabadságának önkényes korlátozása (bezárása egy helyiségbe, és fogvatartása) mind mind külön is igen komoly bűncselekmény. Akinek nem tetszik, egy ilyen nő, az ne járjon vele, ennyi!
2011. szept. 14. 12:51
17/22 anonim válasza:
Summa summárum, teljesen jogosnak tartom a 6 évet. Nem sok és nem kevés a mai nagyon elnéző bírói gyakorlatot alapul véve. Remélem le is kell ülnie, és lesznek olyan hasonló órái, hónapjai a 6 év alatt, ahol vele csinálják majd pont ugyanazt, amit ő tett Tímeával, és akkor majd átéerzhetné, hogy ez tényleg olyan jó érzés lehetett e az exének.
2011. szept. 14. 12:56
18/22 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy hogyan kaphatott ennyit mikor semmi bizonyíték nincs? A másik meg az hogy timea mikor kamerát lát egyből el kezd bömbölni. Aki meg írta hogy tök mindegy egy ember mögött ki áll azzal nem értek egyet.. Nem hallottál olyat hogy valaki befolyásos??? Meg még az is ott van hogyha jól emlékszem egyik riportba mondta hogy az ő barátja vagy rokona rendőrkapitány..
2011. szept. 14. 13:33
19/22 tetro válasza:
1. tanuk vannak 2. orvosi látleletek vannak 3. damu vallomása következetlen, szemben az áldozatéval. milyen bizonyíték kellene még egy nemierőszakról? fotók vagy videó? :D
2011. szept. 14. 13:35
20/22 A kérdező kommentje:
értékelem a válaszokat, de én ezek után is soknak tatom azt a 6 évet. Amúgy meg ez csak elso fokon ugyhogy valoszinuleg azért enyhiteni fogják. Ne értsetek félre nemakarom védeni de nekem valahogy oszintének tunik és tényleg nem eroszakolta meg a csaját. Szerintem a Palácsik Timi a osszes régebbi agresszív viselkedés miatt csinálja vele, hisz az koztudott hogy a Damu idonként goromba volt vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!