Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem talaljatok furcsanak,...

Nem talaljatok furcsanak, hogy a media felügyeletbe bekerült Szalai Annamarianak 1.8 millió Ft a fizetese?

Figyelt kérdés

Az útobbi hónapokban főleg a kormanyvaltas utan a kereskedlmi TV-k műsorai-TV2,RTL,egyre rosszabb lett.A ket csatorna,főleg a TV-2,annak Tenyek cimű hírműsora egyaltalan nem közöl napi híreket,szinte csak a bűntenyekről beszel,időjarasról,hírertek nelkül.Lehetne azt mondani,hogy megegyezik a valamikor volt Kék feny műsoraval.A többi,ertek nelküli intezmenyesen bútító műsorokról nem is beszelve.

Talan erősen befolyasolja a media felügyelet,Szalai Annamaria vezetesevel a műsorok milyenseget?

2010. okt. 11. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem találom furcsának egyáltalán!A műsorok milyenségét és változatosságát sztem nem befolyásolja,bár tény,hogy a politkai hirek kevesebb a tv2-n,bár nem mintha hiteles hireket mondtak volna politikai témában!Nem is sajnálom,amúgy a tv2-t,no meg az rtl klubbot sem!!
2010. okt. 11. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Amit a Fideszes csinál azon sose lepődj meg. Az országot is ők pusztították így le, nem csak a médiát. Idegen kézre adták az energia, élelmiszer, gyógyszer, könnyű és nehéz ipart, a mezőgazdaságot megszűntették.
2010. okt. 11. 21:35
 3/13 anonim válasza:
93%
Én nem szoktam politizálni. De azt én is észre vettem, hogy a két csatorna hirműsora átváltott kék fényre.
2010. okt. 11. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
54% A Fidesz tette tönkre az országot és a mezőgazdaságot???Most fogom a fejem,hogy egyesek miket tudnak irni-.-" Ha ők elvileg tönkretették ami persze nem igaz,akkor a szocik mit csináltak,hee??
2010. okt. 11. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem is mindent a Fidesz tett tönkre a felsoroltak közül,de a mezőgazdaságot igen! Kellett Orbánnak Tokaj szőlővesszege!

A médiát pedig természetesen befolyásolják majd ,még ennél jobban is. Az RTL-t pedig nem kell ennek a beszélni sem tudó nőnek (fogait összeszorítva beszél) befolyásolni,mert a többségi tulaja Fideszeses.

2010. okt. 11. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
A szocik idején folyt a népbutitás(!!) a kereskedelmi csatornákon,kiváncsi vagyok,most hogyan tovább,bár kétlem,hogy a szinvonal emelkedne,soha nem szerettem a tv2-t és a retek klubbot!
2010. okt. 11. 22:33
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
Annál nagyobb népbutítást senki nem csinált,mint a Fidesz 8 évig. Igaz,hogy még most sem hagyta abba!
2010. okt. 11. 22:58
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

1,8 milliós fizetést senkinek nem adnék... De tényleg, vajon keményebben megdolgozik érte ez a Szalai Annamária, mint mondjuk egy pedagógus? Felelőségteljesebb a munkája? Nehezebb? Nem hiszem... Ez az egyik legnagyobb gond, hogy rohadtul nincsenek arányban a fizetések: számtalan olyan van, aki havi szinten, vagy végkielégítés címen indokolatlanul olyan pénzeket mar fel, amiért más 40 évig görcsöl heti 50 órában... Nem fair a világ... :-\

Amúgy meg ez az egész média-dolog is olyan, hogy azt adják, amire van kereset, és leszarják, hogy népművelő-e, vagy sem. Lásd Való Világ, és társai: erre van igény. Ha természetfilmek, előadások, koncertek lennének a műsoron, alig néznék páran... Sajnos elk*rvult a társadalom.

2010. okt. 11. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:
20%

"Ha ők elvileg tönkretették ami persze nem igaz,akkor a szocik mit csináltak,hee??"

Az elmúlt nyolc évben külföldön éltél, vagy csak fogyatékos vagy?

2010. okt. 12. 01:58
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

"Ha nem is mindent a Fidesz tett tönkre a felsoroltak közül,de a mezőgazdaságot igen! Kellett Orbánnak Tokaj szőlővesszege! "

Azért volt részük a többiben is. Nem csak Antall adta el az országot ment az még 2000ben is Fidesz alatt gőzerővel. A szociknak sokminden nem maradt addigra már idegenkézre adtak mindent. Ők már simán csak népitottak, de a gazdaság pusztulását Antallék okozták, Medgyessy, Orbán, Horn...

2010. okt. 12. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!