Miről is szól ez a 2012. január 1-ei dohányzási törvény?
1. Ez nem a kormány döntése, hanem az Európai Únióé, amit a kormányunk bevezetett, hogy legalább ennyivel is kisebb legyen a támadási felület.
2. Ez egy rossz döntés. Dohányosok és nemdohányosok közt már kialakult a korábbi jó rendelkezések hatására a kölcsönös tolerancia. A dohányosok mérgezték magukat, de úgy, hogy nem irritálták velük a nem dohányosokat. Katonakoromban voltam én úgy az őrszobán, hogy odabent vágni lehetett a füstöt, és ez rajtam kívül senkit nem zavart (a jó *nyjába kívántam az összes büdös proli katonatársamat), pont akkoriban vezették be az első dohány-ellenes rendelkezéseket, aminek hatására már csak kint dohányozhattak, és ezt be is tartatták velük. Az viszont már a ló másik oldala, hogy szabad levegőn sem dohányzohatnak sok helyen, illetve nincsenek a vonaton kijelölt dohányzóhelyek sem. A dohányosok egyet tehetnek, feladják a korábban kialakult dohányzási kultúrát, és rágyújtanak ahol nekik tetszik. Kiváncsi leszek, mondjuk egy segílyből élő cigánycsaládot hogyan büntetnek meg a mai törvénykezési gyakorlattal harmonizálva! Megmondom én sehogy! A nem dohányosok meg szívnak majd.
Megj: Nem dohányzom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!