Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha áramlopásról tudok, hova...

Ha áramlopásról tudok, hova jelenthetem be?

Figyelt kérdés
Rendőrségre vagy az áramszolgáltatóhoz kell ezt bejelenteni?
2011. szept. 5. 20:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Húúú, kezdem sejteni, miért tart itt ez az ország...

Úgy látszik, túl sokan vannak, akik valamely oknál fogva támogatják a bűncselekményeket. Gondolom, akkor ugyanígy állnak az adócsaláshoz, számla nélküli vásárlásokhoz, bolti lopásokhoz és egyebekhez is... Elképesztő és elszomorító is egyben.

2011. szept. 9. 00:44
 12/17 anonim ***** válasza:
42%
Már erről beszélek mióta csak itt vagyok, te még csak most jöttél rá?
2011. szept. 9. 00:46
 13/17 anonim ***** válasza:

@kolopele:

Bocsi, de több nappal le vagyok maradva ebben a kategóriában, így csak most olvastam a kérdést. Jelenleg a 8. oldalon van, úgyhogy még van mit átnéznem... :((

Az a legrémesebb az egészben, hogy kb. minden 10. kérdés ugyanaz, vagy legalábbis naponta megkérdezi valaki ugyanazt, ahelyett, hogy használná a keresőt... :(

Ez a kérdés épp az üdítő és tiszteletre méltó kivételek közé tartozik, legalábbis én még nem találkoztam hasonlóval az itteni, közel 3 hónapos pályafutásom alatt.

2011. szept. 9. 01:08
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

"Húúú, kezdem sejteni, miért tart itt ez az ország... "

Én is! Mert ilyen emberek laknak a közelünkben, akik feljelentenek, bejelentenek, vamzerkodnak, leselkednek és ami a legszörnyúbb irigykedenek!!! Nem ám nyíltan, hanem sunyi modon úgy h egymással szemben jópofáskodnak. Utána meg a háta mögött megy a rendőrségre, adóhivatalba, vámhivatalba az Eonba meg a csúda tudja hova! A legszarabb az egészbe h névtelenül teszi. Örül a lelke ha vkit bemárthatott.

Ám amikor vele történik vmi h meglopják v kitoltak vele és nem foglalkoznak az ügyével érdemben, biz akkor tutul h a rendes becsületes polgárt meg le se sz..ják!

Na ezért tartunk itt!!

2011. szept. 9. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát az meg a másik véglet. Azt sem tartom normális dolognak, mert rossz a motiváció.

Egyébként is, akinek vaj van a fején, az ne álljon a napra, ugyebár...

De az adózási morál a környező országokhoz viszonyítva nálunk a legalacsonyabb, és az egyéb simliskedések terén is bizonyára előkelő helyet foglalunk el.

Tudom, erre szokott az jönni, hogy igen, de máshol a keresetek és a megélhetés, blablabla...

Úgyhogy nem érdemes belekezdeni; úgy rossz az egész, ahogy van. A minimálbérre bejelentett, de nagylábon élő vállalkozóktól kezdve a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitású emberekig sok probléma van itt, ez szerintem vitathatatlan.

2011. szept. 9. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

"Én is! Mert ilyen emberek laknak a közelünkben, akik feljelentenek, bejelentenek, vamzerkodnak, leselkednek és ami a legszörnyúbb irigykedenek!!! "

Igen,irigykedem,tudod mit? Lopja mindenki az országból! Ja,hogy akkor nem lenne áramunk?

2011. okt. 29. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:
8/16-os de m*rha vagy!!!
2012. máj. 28. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!