Ha áramlopásról tudok, hova jelenthetem be?
Figyelt kérdés
Rendőrségre vagy az áramszolgáltatóhoz kell ezt bejelenteni?2011. szept. 5. 20:52
1/17 anonim válasza:
áramszolgáltatóhoz. majd ők értesítik a rendőröket.
4/17 anonim válasza:
Szerintem elsősorban rendőrség, utána áramszolgáltató.
8/17 anonim válasza:
Minek jelentenéd be? Ha hiszed nem ettől sem fog csökkenni a számlád. Az csak egy vamzergyártó kamuduma, hogy azért ilyen magas az ára mert sokan lopják. Azért magas mert eladtuk. Te most ezeknek a külföldieknek vamzerkodnál magyar ember ellen? Miért nem költözöl inkább külhonba?
9/17 anonim válasza:
Viszont ha én fizetem tisztességgel akkor más is fizesse. Ez is egy olyan magyar tulajdonság, ami miatt az embereknek semmi joguk nem volna szidni még a kormányt sem, hogy lopnak. Ez is ugyanaz. A legtöbb ember csak a kiskapukat keresi, de csak a kormánynál veszik észre. Olyan törvény meg nincs hogy a kis csalás az nem csalás.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!