Kinek mi a véleménye a közmunka bérezéséről és magáról a munkáról?
Én is ezt akartam írni, Hajdú-Bihar megyében is alig látni roma közmunkást.
Amúgy Vitya megmondta hogy meglesz az 1 millió munkahely csak azt felejtette el mondani, hogy a közmunkára érti. Tehát Vitya nem hazudott csak elhallgatta a lényeget.
Nah szóval,nem kellene a kérdésembe most belekeverni ama kisebbséget aki ma már többség csak sitten van a több.
Szóval tekintsünk el most tőlük....
Nincs diplomám ,de van szakmám.Elvállalnék sok munkát de nincs mit elvállalnom,mert legtöbbször visszautasítanak,bár igaz ez a kevesebb mert egy kör e-mailre nem veszik a fáradságot..
Hogy mit csinálok napi 10 óra megmaradt idővel?Hmmm nem is gondoltam volna ,hogy valaki íj szépen levezeti majd ezt,de azt se,hogy arra nem gondol az illető,hogy oda és haza is utazni kell ami idő és pénz!Az idő még ok legyen,de miből vegyek meg egy qrva bérletet?Vagy 10-20 km-t gyalogoljak télen -nyáron?Akkor megint ott tartok ahol a part szakad,hogy emberi időn kívül a kutyának nem tudok telefonálni meló miatt.
Hiába ott a szakmám ha nem tudok elhelyezkedni.
De mindaddig pártunk s kormányunk ne várja el tőlem,hogy utcát seperjek ha felfordulni se tudok a jóvoltukból.
ma 20:35
Nem kötelező közmunkára menni, ha nem tetszik.
Tibor fejezd már be a hülyeségeid!!!
Hány alkalmazottad van 16 évesen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!