Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hasznos lenne a nyílvános...

Hasznos lenne a nyílvános megszégyenítés?

Figyelt kérdés
A közösség főterén meg lehetne szégyeníteni azokat, akik kártékonyak a közösségre nézve, felolvasni, hogy mit csináltak, a rossz diákok és szüleik nevét felsorolni stb. A megszégyenítésnek lenne jó hatása egy közösségre nézve?
2011. aug. 18. 20:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
50%

Elképzelem, ahogy minden délután megyek haza suliból, a Városháza téren pedig ott állnak a ketrecek, bennük 10 éves diákokkal, egy csávó pedig olvassa a mikrofonba azoknak a neveit, akik nem csinálták meg a matek leckét, és a teljes családfájukat.

Aki pedig lóg az óráról, mérjenek rá hatvanat bikacsökkel :D

2011. aug. 19. 12:47
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Kíváncsi volnék, hogy az akasztást akkor is támogatnák-e az emberek, ha egy rosszul meghozott ítélet szerint őket kellene kivégezni.
2011. aug. 19. 15:53
 23/30 A kérdező kommentje:
Az akasztást nem így kell alkalmazni a társadalomban, mint ahogy gondolod.
2011. aug. 19. 17:37
 24/30 anonim ***** válasza:
47%
Légy szíves, meséld el nekünk hogyan kell alkalmazni az akasztást a mai társadalomban, mert mi nagyon buták vagyunk. Ráadásul nem is vagy jobbikos? Akkor azt hiszem a betyár sereg jöhet még szóba nálad. Nagyon titokzatos vagy, ismeretlen...................
2011. aug. 19. 18:52
 25/30 A kérdező kommentje:

Megint ez az idióta hangnem...

Betyársereg? Nem lehetek egy olyan magyar ember, akinek elege van a pártokból, a jelenlegi szereplőkből, a demokráciából, és a jogállamiságból? Toroczkai ugyanúgy zsidó támogatottságot élvez, mint a jobbik, ezt már bebizonyították. Ugyanazt csinálják, mint Breivik, csak a tetlegességig még nem jutottak el, de a nemzetinek mondott oldalt próbálják lejáratni.

Az akasztástól azért idegenkednek egyesek, mondván, hogy mi van ha ártatlan, mert olyan esetekben is alkalmazzák, ahol mondjuk az egyén nem követett el eddig semmit, de egy sorozatgyilkosság erősen az ő számlájára írható, ezért kivégzik, aztán kiderül, hogy mégsem ő volt. Így hibásan működik a rendszer. A helyes alkalmazása az volna, ha a 3. vagy 4. büncselekmény elkövetésével automatikusan járna az akasztás. Akkor már nem lehet mondani, hogy ártatlan, hisz többszörös elítéltként fogják akasztani.

Én vagyok a titokzatos, amikor se a nevedet, se a várost ahol laksz, se a céged nevéd nem vagy hajlandó elárulni többszöri kérésre sem. Ha átlag feletti embernek tartod magad, akkor nyugodtan elmondhatod a céged nevéd, nem kell titkolóznod ismeretlen kolopele. De az is lehet, hogy nem is létezel, csak egy fidesz bérkommentelő vagy?

2011. aug. 19. 20:23
 26/30 anonim ***** válasza:
Csak azon a területen vagyok átlag feletti elsősorban, amit csinálok. Elmondanám, ha tudnék neked privit küldeni. Egyszer már kaptam figyelmeztetést hogy kitiltanak, pedig csak utalás szinten írtam valakinek. Ezért csak a privi jöhet szóba. Ott már igen jókat beszélgetek több emberrel is. Az enyémet az elején még kiraktam, de annyi "kedves" e-mail jött rövid idő alatt, hogy elment tőle a kedvem, hogy folyamatosan azokat törölgessem. Ha egy kis időre megjeleníted a címedet, máris küldök neked csak egy köszönést, és akkor tudsz vissza írni. A többi már gyerekjáték. Persze csak ha tényleg érdekel milyen is vagyok valójában.
2011. aug. 19. 21:05
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem téged, nagyon is jól minősít a százalékod, és az "okos" válaszaid, amiket valótlanul írsz olyan témákhoz, ami az én munkám, és amihez én értek.

Ettől függetlenül megint hozzák magukat a zsidózók, és a "hazafik", de fogalmazhatnék úgy is, hogy a 16 éves életképtelen emberek. Már nem is a kérdés megválaszolása a fontos, hanem a kérdező vallási, politikai hovatartozása. Mindezt azért, mert volt egy ötlete, amire megerősítést, vagy cáfolást várt.

Jelezném, mielőtt egy szemfüles beírná, hogy én már normális hangnemben válaszoltam a kérdésre, az elsők között.

2011. aug. 19. 21:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Most néztem vissza, és látom hogy rendőr vagy. Engem nem érdekel a százalék, azzal foglalkozzon az akinek ez az élet egyetlen öröme, de azért annyit elárulnál nekem, ha már ez a te munkád és szakterületed, hogy ilyen lehetséges volna amit a kérdező meg szeretett volna tudni, beleértve az akasztást is? És az én tegnapi 21:51 - es válaszomban sem látsz igazságot?
2011. aug. 19. 21:59
 29/30 A kérdező kommentje:

"lehetséges volna amit a kérdező meg szeretett volna tudni, beleértve az akasztást is?"

ebben a rendszerben nem, mert mindenkinek joga van, meg nem humánus stb. azt már írtam, hogy nem ebben a pártrendszerben gondoltam. De nem a rendszer a lényeg, hanem hogy hasznos-e, szükséges-e, mi lenne más népnevelő megoldás?

2011. aug. 19. 22:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem erre a kérdésre írtam, régebben próbáltad az igazadat ráerőszakolni másokra, egy rendőri témánál, de ez mindegy is. Nem értek egyet a kérdezővel, és a dolgoztatás "megszégyenítésében" látom a kiutat. De azzal sem értek egyet, hogy ezért zsidózzuk, jobbikosozzuk, vagy betyárseregezzük a kérdezőt.
2011. aug. 19. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!