Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a fene van az emberekkel?!...

Kriszesz91 kérdése:

Mi a fene van az emberekkel?! Hihetetlen

Figyelt kérdés
Ez a cirkusz, Anglia fővárosában, Londonban hihetetlen, egyszerüen... nem igaz hhhh mi ütött az emberekbe????!? tegnap hajnalban 3 férfit elütött egy ismeretlen autós, miközben azok próbálták védeni a huligánok elől,autómosójukat... őrület... Floridában ,egy egy fiatal srác, 17 éves, 1 millió forintért, agyonverte a szüleit, ezek után, barátainak elulságolva a hírt, önfeledten mutogatta az egy millió értékű redvás papírfecniét! Miközben szülei otthon holtan feküdtek..... egyszerüen... szavakat nem találni bazz.... hihetetlen ez az egész, ami folyik. Felháborító mi folyik ebben a k*rva világban! Keményebb törvény kellene! szemet szemért fogat fogért. 17 éves takony, ráadásul a "szeretteivel"... őrület.
2011. aug. 11. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
és ez mindig csak rosszabb lesz,sajnos
2011. aug. 11. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem kell minden hírt elolvasni. Csak a szűk, szelektált környezeteddel foglalkozz! Az internet egyébként is tele van szeméttel.
2011. aug. 11. 20:07
 3/8 anonim válasza:
38%
Keményebb törvény? Béke kéne, nem törvények...
2011. aug. 11. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Ez tetszett...
2011. aug. 11. 20:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Béke kéne persze... de sajnos ebben a mai világban, a pénz az értékmérő, és olykor, még egy ember életnél is többet ér... Alapjában véve ilyeneken nem szoktam agyalni, csak most hogy a hírt olvastam... Feldühített.
2011. aug. 11. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Káin Ábelt puszta irígységből ölte meg. Józsefet a saját testvérei kútba dobták. Judit levágta a szerelme fejét, rögtön szex után.
2011. aug. 11. 20:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli. Az emberi természetben benne van a gonoszság, a pusztítás, a rombolás is, és hát az indulatok se sokban különböznek attól, ami 50 vagy 500 éve volt. Csak többet hallunk a kilengésekről, eljutnak hozzánk a hírek. De ezzel együtt is ma humánusabb a világ mint valaha. Nézd például a rabszolgatartást, egy teljes kontinens szinte teljes lakosságának kiirtását (indiánok, Amerika) vagy a közelmúltból a holokausztot vagy pár hét alatt 1 millió ember kiirtását Ruandában. Ezekhez képest semmiség ez a kis londoni hecc. Szerintem ebben nincs ezen a téren alapvető változás, vagy ha van összességében inkább pozitív irányba van.
2011. aug. 11. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

„Ezekhez képest semmiség ez a kis londoni hecc. Szerintem ebben nincs ezen a téren alapvető változás, vagy ha van összességében inkább pozitív irányba van.”

Hát azért Nagy-Britanniában eddig nem volt jellemző az ilyesmi, bár ennyi szaracén sem volt. Úgyhogy itt nem látom a pozitív változást. Mondjuk a futballhuliganizmust felszámolták, ez igaz.

2011. aug. 12. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!