Szórólapozásnak milyen szabályai vannak?
Saját vállalkozásom szeretném hirdetni. Kell engedély?
Postaláda, hirdetőtábla, autó szélvédő, stb...
Nem utcán szeretném osztogatni.
Engedély kétlem hogy kellene. Én tavaly nyáron csináltam egy cégnek több városban is hordtam.
De valaki talán megerősít ebben.
a postaládába nem hiszem, hogy tilos lenne bedobálni. Nem tudok ilyen törvényről. Ennyi erővel minden levél amit nem kértél, törvényt sért.
A közterületre kiplakátolni, igen az még necces. Osztogatni szerintem nem gáz.
Postaládába csak akkor szabad szórólapot bedobni, ha a tulajdonosa megrendelte azt. Van, ahol külön ki is írják, hogy ebben a házban tilos szórólapozni.
Felragasztani ugyanígy tilos a legtöbb helyen... néhol van ún. lakossági hirdetőtábla (pl. egy bolt előtt, vagy benne) - oda szabad tenni. Vagy pénzért kiteheted más hirdetőtáblájára is. Közterületen, ami nem hirdetőtábla, oda tilos ragasztani.
Autó szélvédőjén különösen utálják az autósok: ha nem veszi észre, esik egy kis eső és beindítja az ablaktörlőt, összekenheti az egész ablakot.
Saját autódon, házadon, ruhádon hirdethetsz.
Ajánlom még az Internetet is - de ott sem spammelhetsz. Nyiss egy saját honlapot, csinálj saját fórumot az IWIW-en és a FB-on. Ha jó vagy, hamar felfedeznek majd.
Indíthatsz hírlevelet is, amire fel lehet iratkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!