Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szórólapozásnak milyen szabály...

Szórólapozásnak milyen szabályai vannak?

Figyelt kérdés

Saját vállalkozásom szeretném hirdetni. Kell engedély?

Postaláda, hirdetőtábla, autó szélvédő, stb...

Nem utcán szeretném osztogatni.

2011. júl. 30. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Engedély kétlem hogy kellene. Én tavaly nyáron csináltam egy cégnek több városban is hordtam.

De valaki talán megerősít ebben.

2011. júl. 30. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Persze. Kell engedély ! Tudnílik szórólap bedobálása társasházba, hatóságilag tilos, elő is vehetnek. Az útcára sem lehet mindenfélét kiragasztani.
2011. júl. 30. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:

a postaládába nem hiszem, hogy tilos lenne bedobálni. Nem tudok ilyen törvényről. Ennyi erővel minden levél amit nem kértél, törvényt sért.

A közterületre kiplakátolni, igen az még necces. Osztogatni szerintem nem gáz.

2011. júl. 31. 01:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Postaládába csak akkor szabad szórólapot bedobni, ha a tulajdonosa megrendelte azt. Van, ahol külön ki is írják, hogy ebben a házban tilos szórólapozni.

Felragasztani ugyanígy tilos a legtöbb helyen... néhol van ún. lakossági hirdetőtábla (pl. egy bolt előtt, vagy benne) - oda szabad tenni. Vagy pénzért kiteheted más hirdetőtáblájára is. Közterületen, ami nem hirdetőtábla, oda tilos ragasztani.

Autó szélvédőjén különösen utálják az autósok: ha nem veszi észre, esik egy kis eső és beindítja az ablaktörlőt, összekenheti az egész ablakot.

Saját autódon, házadon, ruhádon hirdethetsz.

Ajánlom még az Internetet is - de ott sem spammelhetsz. Nyiss egy saját honlapot, csinálj saját fórumot az IWIW-en és a FB-on. Ha jó vagy, hamar felfedeznek majd.

Indíthatsz hírlevelet is, amire fel lehet iratkozni.

2011. júl. 31. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!