Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mik a plakátolás szabályai,...

Mik a plakátolás szabályai, és hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm megkért hogy reklámozzak egy helyi fesztivált. Megvannak a plakátok, de fogalmam sincs hogyan kellene őket kirakni. Pl. milyen ragasztó kell, mit vigyek magammal? És hova rakhatok ki plakátokat? Illetve milyen egyéb szabályok vannak még?
2010. júl. 25. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Ahol nincs megtiltva, oda...

Amúgymeg én is plakátoltam anno 2006-ban Pesten. Nagyjából leszartam hogy mik a szabályai, raktam mindenhova, aztán kapjanak el ha tudnak...

2010. júl. 25. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Merthogy vannak szabályai?

Néhány táblára ki van írva, hogy X személy/intézmény tulajdona, az ő írásbeli engedélye nélkül tilos rajta reklámozni. De szerintem sokan ezt is leszarják.

2010. júl. 25. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, állítólag nem lehet mindenhova rakni.
2010. júl. 25. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Pesten amúgy sincsenek szabályok. Az egy csürhe ott megy mind amerre lát, plakátol ahol hely van meg amúgyis leszarnak mindent. Pesti parasztnak mindegy.
2010. júl. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!