Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Leperelhetem a nyelvtanárok...

Leperelhetem a nyelvtanárok bugyiját?

Figyelt kérdés
2x csesztek már ki velem, hogy 57-60 pontra közé értékelték a középfokú írásbelimet. Ha ez még egyszer előfordul, akkor nyelvtanárral megyek a megtekintésre, és ha Ő úgy látja, hogy alul értékeltek, akkor a gatyájukat is leperelhetem róluk?? A kérdésem teljesen komoly!
2011. júl. 23. 17:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne te legyél felháborodva, ha nem tudsz magyarul. Tanulás nélkül lazán meg lehet írni ötösre egy magyar érettségit, ha bejártál az órákra.
2011. júl. 23. 17:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Középfokú angol nyelvvizsga :)
2011. júl. 23. 17:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem, mert akkor már legalább a másik kettőnél kellett volna ellenőriztetni. Ha nem megy annyira a nyelv, hogy magabiztosan beleköss bizonyos javítási megoldásokba, akkor jogosan kaptál akkora százalékot.

Nem hinném, hogy indokolt volna ezért perelni. Milyen alapon?

2011. júl. 23. 17:05
 4/16 anonim ***** válasza:
menj másik nyelvvizsgára...
2011. júl. 23. 17:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Jaj, hagyjuk már ezt. Nem azon a pár ponton buktad a dolgot, amit a nyelvtanárok "alul értékeltek", hanem azon a rengeteg többin, amit tudáshiányod miatt nem szereztél meg.
2011. júl. 23. 17:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja bocs, nem volt tiszta. Akkor egyszerűen készülj fel jobban, nyelvvizsgára csak akkor érdemes menni, ha a próbateszteken mindig 90% fölött vagy.
2011. júl. 23. 17:11
 7/16 A kérdező kommentje:

"Milyen alapon?"

Világos, hogy a nyelviskolák a pénzre mennek, és 61% nem létezik, csak 59% . Simán megérné független nyelvtanárral újraellenőriztetni!

ÉS BÁRMIT IS MONDTOK, 61% MÁR NYELVVIZSGÁNAK SZÁMÍT,

ezt nem csalhatják el!

Gyakorlatilag átvernek, és pénzt csalnak ki tőlem !

Melyikünk húzná a rövidebbet a bíróság előtt?

2011. júl. 23. 17:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Valahogy nem tudjuk átérezni a problémádat, mert jelek szerint csak belőled próbál pénztk icsalni a nyelviskola... még olyan embert is ismerek, aki éppen 60% alatt teljesített, fellebbezett, aztán megkapta a nyelvvizsgáját. Biztosan kipécéztek maguknak.
2011. júl. 23. 17:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, milyen fajta nyelvvizsgára mentél?

A TELC-ről tudom(én azon voltam), hogy csak a levélnél értékel tanár téged, de ott kettő is, az összes több vagy jó, vagy nem, feleletválasztós.

Ha nem tudsz angolul rendesen, akkor ne sírj, hogy nincs meg a nyelvvzsgád.

2011. júl. 23. 17:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen, csak a levélnél lehet ilyen elfogultság, viszont ott általában nem szoktak elbukni. Ha betanulsz pár levélkezdő és befejező mondatot, és nem írtál nagy hülyeséget, akkor nem lehet gond. Amit nem tudsz, ne próbáld leírni, hanem kerüldd ki, ha ebben találnak hibát, az egyébként is nagy gáz, mert itt olyat írsz, amit akarsz, nem konkrét dolgokra kérdeznek rád. A többit meg javítókulcs alapján értékelik, az EURO-nál pl. egy gép javítja, és csak abc stb. megoldásból kell választani, azaz vagy jó, vagy nem jó. És ha a határon vagy, akkor amúgy sem érdemled meg azt a nyelvvizsgát, szerintem összességében legyen legalább 70-80%.
2011. júl. 23. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!