Ezért feljelenthetem testi sértésért a nevelőapámat?
Megragadott,nagyon erősen megszorított,és lelökött az ágyra,majd kivonszolt az előtérbe,és majdnem lelökött a lépcsőről,egyedül anyukám akadályozta meg..
ezért nem kaphat semmit igaz?
Ha feljelenthetem Hol jelenthetem fel?
Hogy ne csak a válaszolók veszekedjenek egymással:
1. NEM történt testi sértés, csak akkor ha olyan sérülések vannak rajtad, amit orvossal tudsz igazolni, ha látszik rajtad komolyabb sérülés, akkor menj orvoshoz és vetess fel látleletet.
2. Ha enélkül akárhol elmeséled, hogy bántott, akkor TE rágalmazod öt - és ezért TÉGED büntetnek meg.
3. Azzal nem tudom, mi bajod van, ha bescukják a szoba´d ajtaját, szerintem az lenne eleve a természetes.
4. Ennek ellenére nem menit a lökdösödést - de az nem büntetendö kategória.
Úristen emberek!!! TI normálisak vtok???? A saját anyjának nincs joga h ilyet tegyen, nemhogy a nevelőapjának!!!!
ÉS itt nem egy pofonról beszélünk ám! Ez bántalmazás, max nem olyan súlyos,h nyoma legyen, de pl lelki terrorról nem hallottatok még? Jobban tönkre tesz egy embert mint a fizikai bántalmazás!!!
Kérdező: neked azt javaslom, h erre az egy hónapra költözz nagyihoz, nagynénihez, keresztanyához, v bármilyen helyre ahol szívesen befogadnak.
Egy 18 éves lányt egy számára idegen férfi szorongat, ágyra lökdös, a lány szobájában...
Hahó, kislány, ballagj a rendőrségre!
22:12,
az én gyermekkoromban csak a proliknál volt szokás a pofozkodás. Sem nálunk, sem ismerőseinknél nem vertek, lökdöstek részeg vagy ideges apák gyerekeket.Apáknál ezek sem voltak szokásban.
"Úristen emberek!!! TI normálisak vtok???? A saját anyjának nincs joga h ilyet tegyen, nemhogy a nevelőapjának!!!! "
Milyet te idióta? Ha egyszer nem tett semmilyet, akkor milyet tett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!